Spam je Blog of YouTube kanaal!

Spam je Blog of YouTube kanaal!

Whatskeburt Juli Nr 1

Hoi!

Ik vind het altijd lief en leuk als ik bij andere blogs mijn blog mag spammen en daarom dacht ik dat het wel weer eens tijd was om jullie die kans bij mij te geven!

Spam je Blog Mei

In het daarvoor bestemde balkje in de comments kan je je URL voor je Blog of YouTube kanaal achter laten. Zet er ook even bij wat jou Blog of YouTube kanaal speciaal maakt, dat vind ik altijd wel interessant!

Spamse!

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

7 thoughts on “Spam je Blog of YouTube kanaal!

  1. Wat lief en leuk dat we mogen spammen! 🙂

    Mijn naam is Renske, 24 lentes jong en sinds afgelopen maart blog ik op http://www.montevie.nl. Oké, dat is niet helemaal waar! 😉 Sinds deze week is mijn blog verhuisd naar een eigen domein. Montévie is vooral een lifestyle blog, waarbij ik voornamelijk persoonlijke verhalen, tips, recepten en DIY’s deel. Kom gezellig kijken!
    Renske onlangs geplaatst…De verhuizing van Montévie!My Profile

  2. Wat lief dat het mag. Ik ben Annette van Ann Ages Gracefully, ik ben 44 en blog over alles wat ik leuk vind, Beauty, Huidverzorging, Boeken, Fashion, Lifestyle en nagellakjes passeren regelmatig de revue. Ik blog 3x per week naast mijn fulltime baan.
    Annette onlangs geplaatst…Nagels #17My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge