Whatskeburt September nr 1

Whatskeburt September nr 1

Whatskeburt September nr 1

Wat een heerlijke, drukke en gezellige week heb ik achter de rug! Ik moest een aantal dagen werken, ging op citytrip met een vriendin en kweekte de ergste blaren ooit haha! Dat en nog veel meer laat ik je vandaag zien in de Whatskeburt September nr 1!

Whatskeburt September nr 1

Maandag kwam ik op het idee van een gezondere versie van de gebakken cheesecake en zelfs vriendlief vond hem heerlijk! Ikzelf stiekem ook dus deze cheesecake was in rap tempo op!

Op de een of andere manier vergeet ik elke dinsdag weer om foto’s te maken. Niet dat je er heel veel van mist want net als elke dinsdag moest ik werken en ging ik daarna richting de manege voor een heerlijk lesje en gezellig kletsen.

Whatskeburt September nr 1

Maandag had ik even flink stress voor onze citytrip en ook woensdag had ik het even niet breed toen ik dit zag staan. Nog minder dan een dag voor wij ergens heen worden gevlogen, whaaaaaaa!

Whatskeburt September nr 1

Donderdag was het zover! Samen met mijn lieve vriendinnetje Marit ging ik op weg naar Rotterdam Airport om daar te horen/ lezen waar we heen zouden gaan. Ik heb de hele trip gevlogd en deze kan je hier terug vinden!

Whatskeburt September nr 1

Onze allereerste echte maaltijd en wat was het heerlijk!

Whatskeburt September nr 1

Vrijdag liepen we de hele dag door de stad rond en zo kwamen we op de mooiste plekjes terecht. Op een pleintje zagen we mensen met deze prachtige ijsjes rondlopen en natuurlijk konden we het niet laten er zelf ook één te halen, Jum!

Whatskeburt September nr 1

Zaterdag was het alweer tijd om naar huis te gaan. Gelukkig gingen we pas s’avonds weg en hadden we nog de hele dag om de stad verder te verkennen. Op het vliegveld snuffelden we nog een beetje rond en kwamen we onder andere deze schattige tictacjes tegen, zoo schattig!

Whatskeburt September nr 1

 

Zondag was ik natuurlijk helemaal gebroken en gebeurde er behalve het tikken van dit artikeltje niet heel erg veel meer. Bob ging heerlijk mee in deze flow en laat hier perfect zien hoe we er de hele dag bij lagen!

Aankomende week is een rustig weekje en daar heb ik wel even behoefte aan haha! Daarbij ben ik nog steeds bezig met de “nieuwe” website dus ik heb nog genoeg te doen!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

One thought on “Whatskeburt September nr 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge