5 Fun Facts About Me

5 Fun Facts About Me

5 Fun Facts About Me

Iedereen heeft wel zijn gekke trekjes toch? Laatst had ik het er met een paar vriendinnen over wat iedereen dan wel niet qua trekjes had en we hadden de grootste lol om elkaar. Om jullie mee te laten genieten zal ik jullie nu een paar leuke feitjes over mij vertellen in deze 5 Fun Facts About Me. Enjoy!

5 Fun Facts About Me

1. Wenkbrauwen obsessie.

Ik kan er echt niks aan doen, maar iedereen die binnen vijf meter bij mij in de buurt komt wordt door de wenkbrauwscanner gehaald. Vaak komt hier een dikke vette √ uit maar het gebeurt ook zeer regelmatig dat mijn handen beginnen te jeuken en ik de warrige bos haar wat een wenkbrauw moet voorstellen erg graag te lijf wil gaan met wat hars en een pincet. Natuurlijk houd ik mij in en blijft het meestal bij een beetje dromerig staren naar die dingen boven de ogen die wenkbrauwen moeten heten.

5 Fun Facts About Me

2. Hekel aan de vaatwasser.

Oke, ik geef het toe. Ik ben geen ster in het huishouden. Natuurlijk heb ik zo mijn talenten en gaven, maar de vaatwasser is er daar zeker geen van. Ik vind dat ding zo verschrikkelijk smerig en dan maakt het nog niet eens uit of hij in of uitgeruimd moet worden. Daarom probeer ik er zo vaak mogelijk tussen uit te knijpen als er ook maar iets moet gebeuren met dat ding en dat maakt dat vriendlief meestal de sigaar is ( sorry Mr). Ach ieder zijn ding toch? Hij is gelukkig een professional als het gaat om de de vaatwasser :).

5 Fun Facts About Me

3. Velletjes bijten.

Mensen die hun nagels bijten, ik kan me er niks bij voorstellen dat dat lekker is. Toch doe ik er stiekem een soort van aan mee. Ik bijt namelijk geen nagels maar wel de velletjes rondom mijn nagels. Het ligt een beetje aan mijn stemming waarin ik zit maar zeker als ik stress heb of heel geïnteresseerd naar een verhaal zit te luisteren, gaan die vingers heel onopvallend naar mijn mond en voor ik het weet zit ik weer heerlijk langs mijn nagels heen te knabbelen. Smerig he? Ik weet het…

5 Fun Facts About Me

4. Alvin & The Chipmunks.

Mensen die mij kennen zitten nu waarschijnlijk ja-knikkend naar hun scherm te kijken want hier sta ik om bekend hahaha! Ik kan met een helium stemmetje praten en doe dat dan ook heel graag!  Stiekem zou ik het heel tof vinden om een keer iets van een teken film in te mogen spreken ofzo, dan heeft dat stemmetje nog ergens nut voor hahaha.

5 Fun Facts About Me

5. Tanden poetsen.

Dit zal voor vele idioot in de oren klinken en eerlijk is eerlijk, als ik het zeg is het ook best stom ook. Ik kan er namelijk niet tegen om te zien of te horen dat er tanden worden gepoetst. Gelukkig kan ik mijn eigen tanden wel poetsen ( zolang ik maar niet in de spiegel kijk of luister naar het “geborstel” over mijn tanden heen) maar een ander zien of horen tanden poetsen maakt dat ik echt ga kokhalzen. Hier in huis is dat ondertussen bekend en vriendlief probeert er dan ook rekening mee te houden maar soms gebeurt het nog dat ik de deur per ongeluk open trek als hij zijn tanden staat te poetsen en dan weet ik niet hoe snel ik die deur weer dicht moet smijten…

En dat zijn mijn (voorlopig) 5 Fun Facts About Me. Ik daag je uit om een van jou “fun facts” te delen!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

8 thoughts on “5 Fun Facts About Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge