MAC Lipstick Winactie By D

MAC Lipstick Winactie By D

By D

Hoi!

Daar is hij dan! Mijn officiële allereerste echte artikel op By D! Natuurlijk staan alle artikelen van De Beautykoffer ook op By D maar eindelijk mag ik weer aan de slag! En dat wil ik graag samen met jou vieren door middel van een MAC Lipstick Winactie!

MAC Lipstick Winactie By D

Het idee was dat ik ( heulemaal zelluf) De Beautykoffer om zou gaan zetten naar By D. En ik had mezelf voorgenomen dat dat best wel binnen een paar dagen geregeld zou moeten zijn, juist… Dat is dus niet helemaal gelukt! Gelukkig heb ik hele lieve mensen om mij heen die mij te hulp schoten en vanaf nu mag ik dan ook weer heerlijk aan de schrijf voor By D.

Natuurlijk ben ik hier waanzinnig blij mee en wil ik dat graag samen met jou vieren. Vandaar dat ik een winactie heb opgesteld! In de video vertel ik je alles over het hoe, wat en waarom!

Hierbij nog eens de stappen van de Mac Winactie;

-Volg mij op YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCfWD…

– Volg mij op Bloglovin
https://www.bloglovin.com/blogs/by-d-…

-Volg mij op Instagram en Retweet de MAC Lipstick Winactie foto
http://www.instagram.com/daphnebyd

Veel Succes (K)

Liefs!

6 thoughts on “MAC Lipstick Winactie By D

 1. LEUK!
  Wat leuk!
  Ik doe heel graag mee.
  Heb dit getweet, getweet en op instagram gerepost.
  Op bl. volg ik je.

  Twitter: @chucky1012
  Bl.: chucky1012
  Instagram: @chucky1012
  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge