The Body Shop Oils Of Life

The Body Shop Oils Of Life

The Body Shop Oils Of Life

The Body Shop is de laatste tijd lekker bezig met het lanceren van hele mooie nieuwe producten. Zo werd de lijn Secrets Of The World een tijdje geleden geintroduceerd en vandaag heb ik een review van weer een nieuwe prachtige lijn van The Body Shop, namelijk The Body Shop Oils Of Life!

The Body Shop Oils Of Life

Ik zal je heel eerlijk bekennen dat ik nog niet zo bekend was met de gezichtsverzorging van TBS, hoe stom eigenlijk ook want ik ben helemaal gek van de body producten en ik kom regelmatig in de winkels. Daarom vond ik het extra leuk om deze prachtige lijn te reviewen!The Body Shop Oils Of Life

Alleen al van de uitstraling van The Body Shop Oils Of Life word ik een gelukkig mens. Ik ben namelijk ongelooflijk gevoelig voor de uitstraling van producten. De mooie rood en gele kleuren in combinatie met de zwarte deksels geven een chique uitstraling, love it!

The Body Shop Intensely Revitalizing Essence Lotion 

The Body Shop Oils Of LifeDe Essence Lotion is een heel bijzonder product wat ik nog niet eerder ben tegengekomen. Deze lotion breng je namelijk aan na je reiniging èn toner en voor je serum en dag of nacht verzorging. Toen ik hoorde hoe dit product gebruikt moest worden was ik er niet zeker of ik deze lotion ook daadwerkelijk zou gaan gebruiken, het is natuurlijk wel weer een extra stap. Maar na dit eenmaal in mijn dagelijkse verzorging te hebben meegenomen kan ik absoluut niet meer zonder! Deze lotion zorgt ervoor dat het trekkerige gevoel ,wat ik altijd heb na het reinigen, weg is en bereid mijn huid als het ware voor op de volgende verzorgende stappen.

€16,00

The Body Shop Intensely Revitalizing Facial Oil

The Body Shop Oils Of Life

Ook deze olie is er weer een product wat je niet vaak tegenkomt, toch snap ik niet waarom want deze olie doet zoveel goeds voor mijn huid! De Intensely Revitalizing Facial Oil gebruik je voor je dag of nachtverzorging, als een serum dus. Nou zal ik je verklappen dat ik eigenlijk geen fan ben van olieen voor op het gezicht. Ik heb zelf een gecombineerde huid waardoor een olie snel te vet is voor mijn huid, iets waar ik ook bang voor was bij deze olie.

The Body Shop Oils Of Life

Toch is dat alles behalve waar, de olie is heerlijk zacht en trekt goed en snel in de huid. Ik gebruik hier een lichte crème over en dan is het voor mij echt de perfecte gezichtsverzorging!

€35,00

The Body Shop Intensely Revitalizing Gel Cream

The Body Shop Oils Of Life

Ook deze gel crème moet even vermeld worden want zoals ik net al zei gebruik ik de Intensely Revitalizing Facial Oil het liefst in combinatie met een lichtere dagverzorging namelijk de Intensely Revitalizing Gel Cream!

The Body Shop Oils Of Life

Deze gezichtsverzorging is zoals de naam al zegt een echte gel wat voor een vette of gecombineerde huid ideaal is. Zodra de crème in contact komt met de huid verwatert de gel zelfs nog waardoor deze heel gemakkelijk word opgenomen in de huid. Zelf zou ik de Intensely Revitalizing Gel Cream niet adviseren voor een droge, normale of vochtarme huid aangezien hij dus zo licht is.

€25,00

Conclusie

                The Body Shop Oils Of Life  The Body Shop Oils Of Life  The Body Shop Oils Of Life 

Ik denk niet dat ik het nog hoef te vermelden maar ik doe het lekker toch; Ik Ben Fan!

Sterker nog, ik ben meestal iemand die elke keer wat nieuws uit wil proberen maar ik weet vrijwel zeker dat alledrie de producten van The Body Shop Oils Of Life blijvertjes zijn in mijn gezichtsverzorging!

The Body Shop Oils Of Life producten zijn te koop in de winkels en online natuurlijk op TheBodyShop.nl

Liefs

Ik heb deze producten ter review ontvangen, dit verandert echter niks aan mijn mening.

5 thoughts on “The Body Shop Oils Of Life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge