Lifestylelab 2015

Lifestylelab 2015

Lifestylelab 2015

Afgelopen donderdag mocht ik het Lifestylelab 2015 van MissPublicity en WePR bijwonen. Dit was voor mij de allereerste keer bij dit persevent en zonder er dus al te veel van te weten ging ik samen met Jacky van Beauticc.nl op richting Amsterdam om daar een hele leuke, leerzame en gezellige dag te hebben! Natuurlijk ging mijn camera ook mee en vandaag wil ik je mee laten genieten met dit heerlijke event!

Lifestylelab 2015

Het LifestyleLab werd gehouden op het Westergasterrein, een plek waar ik al heel veel van heb gehoord maar nog niet eerder ben geweest. Maar wat is dit een leuke plek zeg! Het Westergasterrein is een soort van dorpje midden in Amsterdam. Het terrein bestaat namelijk uit een aantal huisjes in een eigen straat wat er ontzettend leuk en knus uitziet. Natururlijk ging het vandaag niet om het terrein zelf maar om Amsterdam Flavours, het pand waar het LifeStyleLab werd gehouden!

Lifestylelab 2015 Lifestylelab 2015

Het pand was heel mooi om te zien! Zo waren er mooie bloemen neergezet en hingen er prachtige lampen die het pand een heel industrieel tintje gaven!

Lifestylelab 2015 Lifestylelab 2015

En natuurlijk ging het niet alleen om het prachtige pand maar vooral om de merken die aanwezig waren. Zo werden wij door GingerLove verwelkomd met een heerlijk warm drankje die wij zelf uit mochten kiezen.

Lifestylelab 2015 Lifestylelab 2015

En vrijwel gelijk met het drankje kregen wij deze heerlijke bitterbal aangeboden. Zowel Jacky als ik vonden hem heel erg lekker! Pas later kwamen wij erachter dat deze Bitterbal de Bitterbal uit de Oven van Kwekkeboom is. Dit had ik zelf echt nooit geraden!

Lifestylelab 2015 Lifestylelab 2015

Naast de heerlijke bitterballen kon je een stukje taart nemen van de bekende Dudok maar die heb ik laten staan. Overigens niet omdat ik geen trek had in taart want een Dudok taartje moet je eigenlijk noot afslaan hihi!

Lifestylelab 2015 Lifestylelab 2015

Hierna kwamen we het merk De Kleine Keuken tegen. Dit is een merk wat zich focust op gezonde voeding voor de kleintjes. Zij zijn ervan overtuigd dat de voeding van kleine kinderen een stuk gezonder kan dan dat het vaak is en daarom maken zij producten die gebaseerd zijn op natuurlijke en gezonde ingredienten. Hoewel ik zelf natuurlijk geen kleintje heb, vind ik dit wel een super goed initiatief.

Lifestylelab 2015 Lifestylelab 2015

Een van mijn favorieten chocolade merken, Lovechock, was ook aanwezig met drie van hun overheerlijke repen! Mocht je nog op zoek zijn naar gezondere chocolade, ga dan zeker eens voor een Lovechock reep!

Lifestylelab 2015 Lifestylelab 2015

Bij Royal Leerdam gingen Jacky en ik zitten voor wel een hele speciale wijnproeverij. We gingen namelijk dezelfde wijn proeven uit vier verschillende glazen. Dit was om aan te tonen dat de vorm en grootte van een glas invloed heeft op de geur en smaak van een wijn. Super bijzonder om een keer uit te proberen.

Lifestylelab 2015 Lifestylelab 2015

Guhl had een aantal van hun lijnen bij. Zo konden we zien welke lijn je voor welk type haar moest gebruiken en wat voor effect dit had op je haar.

Lifestylelab 2015

Bij Barefoot heb ik voor het allereerst een Chardonnay geproefd die ik super lekker vond! Deze ga ik zeker vaker kopen!

Na een flinke tijd te hebben rondgelopen bij het Lifestylelyab 2015 zijn we moe maar voldaan weer op weg naar huis gegaan. Ik heb een heerlijke dag gehad en ontzettend veel leuke en nieuwe merken mogen ontmoeten.

Liefs

 

5 thoughts on “Lifestylelab 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge