John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler

John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler

John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler

Zoals je wellicht al eens is opgevallen, heb ik vrij lang haar waar ik best blij mee mag zijn! Behalve dat het iets te stijl is naar mijn zin, hoef ik niet om de zoveel weken naar de kapper en kan ik vrijwel alles met mijn haar. Het enige nadeel aan lang haar is dat als ik het een dag los heb gedragen, ik regelmatig klitten heb die steeds moeilijker uit zijn te kammen. Daarom ben ik al jaren op zoek naar een goede conditioner die mijn haar voed, zonder het zwaarder te maken dan dat het al is. En geloof me, dat is nogal lastig! Toch denk ik dat ik nu eindelijk een product heb gevonden wat perfect is voor mijn haar!

By D

Mijn haar is nogal kritisch als het gaat om conditioners of andere verzorgende producten. Het is namelijk zo dat deze producten het haar vaak verzwaren waardoor mijn haar nog stijler word dan het al is. Daarnaast word mijn haar snel vet van conditioners of maskers en moet ik goed opletten dat het niet in aanraking komt met mijn hoofdhuid want dat kriebelt, heel erg!

John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler

Toen mij een tijdje geleden werd gevraagd of ik een product van JMO wilde uitproberen, was ik eigenlijk gelijk benieuwd naar de John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler omdat je deze op twee manieren kunt gebruiken. Je kunt deze namelijk zowel onder douche als conditioner of masker gebruiken,. maar ook na het douchen als een leave in. Maar word mijn haar dan niet onwijs vettig van het product?” Was het eerste wat in mij opkwam.

John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler

En dat is dus alles behalve waar! Het product maakt mijn haar heel zacht en glanzend zonder het te verzwaren. Hierdoor heb ik een goede basis en kan ik mijn normale haarroutine gewoon behouden. Ik moet zelfs eerlijk zeggen dat de leave inn manier mijn voorkeur heeft! De detangler heeft een heerlijke zachte substantie en ook de geur is super lekker. Het product ruikt fris naar citrus en deze geur blijft zeker wel een dag hangen!

John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler

Dit is een absoluut blijvertje voor mij en ik ben heel blij dat ik het met John Masters Organics heb leren kennen!

Ben jij al bekend met John Masters Organics?

Liefs

*dit product heb ik ontvangen, dit verandert echter niets aan mijn mening

One thought on “John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge