The Rubz Armband

The Rubz Armband

The Rubz Armband

Vorige week mocht ik aanwezig zijn bij een persdag van TrianglePR. Tijdens deze dag heb ik kennis mogen maken met heel wat mooie merken waaronder het merk The Rubz waar ik gelijk verliefd op was. Dit merk maakt onder andere armbanden met een speciale twist en daar mijn liefde voor sieraden natuurlijk altijd aanwezig is werd ik gelijk verknocht op dit mooie merk. Daarom was ik super duper blij toen bleek dat ik een The Rubz Armband in mijn goodiebag had mogen ontvangen! Vandaag laat ik je meegenieten met dit mooie merk en vertel ik je over mijn nieuwe favoriete armband.

The Rubz Armband

Ik ben gek op speciale sieraden en dan vooral die waar stoer met chic word gecombineerd. In mijn ogen heeft The Rubz de perfecte verhouding van stoer en chic met hun Gun & Metal armband gevonden!

The Rubz Armband

Het grootse gedeelte van deze armband is gemaakt van een soort flexibel rubber. Daarnaast zijn er drie schakels van metaal. Door deze combinatie is dit voor mij een armband die goed te dragen is met meerdere stijlen. Zo draag ik mijn armband graag bij een casual outfit maar wil ik hem ook gebruiken om een beetje meer stoerheid toe te voegen aan een jurkje of een blazer.

The Rubz Armband

Daarnaast draagt deze armband ook super fijn! Ik vind het namelijk ontzettend irritant als een armband om je pols heen draait. Hier heb je met deze armband totaal geen last van!

The Rubz Armband

Natuurlijk zijn er nog veel meer armbanden (en andere accessoires)  van The Rubz. Zo heb ik hele mooie gezien met rosegouden schakels en een lichte band. Of juist één met een print op de band en zilveren schakels. Ik weet wat ik in ieder geval welk merk ik op mijn wishlist moet gaan zetten!

Deze The Rubz Guns & Metal armband kost €46,00 en is onder andere online verkrijgbaar via Watch.nl & JewelzEnMore.nl

Zou jij een armband van The Rubz dragen?

Liefs

4 thoughts on “The Rubz Armband

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge