Personal Update #5 Bye Pfeiffer, Sporten en Leuke Dingen

Personal Update #5 Bye Pfeiffer, Sporten en Leuke Dingen

Update Pfeiffer

Haay!

Jeutje, mijn laatste update was van mei! Wat gaat die tijd toch vreselijk hard en wat is er in de tussentijd veel gebeurd! Vorige week kreeg ik ontzettend fijn nieuws en naar aanleiding daarvan wil ik je vandaag weer even een Personal Update geven!

Update Pfeiffer

 

Pfeiffer

In mijn laatste Update schreef ik al dat ik met grote stappen vooruit ging wat betreft de Pfeiffer. Twee maande daarna had ik helaas weer een terugval en daar baalde ik heel hard van. Ik heb er toen over na gedacht om verdere stappen te nemen want ik was de Pfeiffer ( en dan vooral de nasleep) zo verschrikkelijk zat. Gelukkig heb ik daarna weer flink wat sprongen vooruit gemaakt en vorige week kreeg ik van mijn homeopaat te horen dat mijn hormoonwaardes eindelijk in orde zijn! Voor mij dus een teken dat ik officieel van al het gedoe af ben en weer ( rustig aan) mijn leven kan gaan oppakken! WHOOP WHOOP!

Update Pfeiffer

Sporten

Sinds een paar maanden ben ik weer wat actiever bezig. Zo kan ik op dit moment echt genieten van een boswandeling en ben ik al een tijdje aan het paardrijden wat mij ontzettend goed doet en waar ik onwijs van geniet! Ik hoop binnenkort ook de kracht te hebben om van een keer per week sporten, twee keer te gaan maken en daar heb ik ook wel al het vertrouwen in dat dit moet gaan lukken. Jeuj!

Update Pfeiffer

Aankomen

Dat gewicht blijft toch wel een dingetje hoor. Ik heb gelukkig een stuk minder honger dan dat ik de afgelopen maanden heb gehad dus mijn gewicht is niet meer omhoog gegaan maar echt naar beneden is het ook nog niet. Daar hoop ik dus snel wat verandering in te kunnen brengen want mijn huidige gewicht is echt geen getal waar ik vrolijk van word. Ik heb stiekem de hoop dat ik rond mijn verjaardag ( in april) weer rond mijn oude gewicht zit, maar dat houd dan wel in dat er minimaal 8 kilo vanaf moet. Duim je voor me?

Update Pfeiffer

En nu verder

Ik heb ontzettend zin om steeds weer meer te kunnen en ik kan dan ook waanzinnig genieten van avondjes met vriendinnen, lekker paardrijden en uitstapjes. Dat laatste staat ook vaak genoeg gepland de komende tijd want naast de heerlijk drukke decembermaand heb ik ook nog eens hele leuke afspraken staan waar ik onwijs naar uitkijk! 2015 ga ik zo goed en fijn mogelijk afsluiten zodat ik 2016 met een fijn gevoel in ga en daar een prachtig jaar van kan gaan maken.

Wat zijn jullie plannen voor het laatste stukje 2015?

Liefs

 

6 thoughts on “Personal Update #5 Bye Pfeiffer, Sporten en Leuke Dingen

    1. Ha meis dankjewel! Bij mij heeft het helaas ook ruim anderhalf jaar geduurd ( waarvan een jaar bekend dat het Pfeiffer was) dus ik hoop voor jou dat je snel verbetering voelt.
      X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge