Healthy Pumpkin Cheesecake

Healthy Pumpkin Cheesecake

Healthy Pumpkin Cheesecake

Hello!

Peeps, ik heb vandaag een receptje voor jullie waar ik zooooo trots op ben! Afgelopen zaterdag heb ik op het Bijna Waste Geweest Feest ontzettend veel groente en fruit gekocht en sindsdien ben ik lekker aan het kokkerellen. Een tijdje geleden kwam ik een heerlijk recept tegen voor een ( ongezonde) Pumpkin Cheesecake en het water liep me gelijk in de mond bij het zien van de foto’s! Daarom bedacht ik een healthy versie van deze Pumpkin Cheesecake die ik fantastisch vind geworden! 

Healthy Pumpkin Cheesecake

Voor dit recept heb je nodig;

  • 200 gr havermout
  • 6 dadels
  • 500 gr (gekookte en gepureerde) pompoen
  • 300 gr Optimel 0% vanille vla
  • 3 eiwitten
  • 3 el honing

Healthy Pumpkin Cheesecake

Wat moet je doen;

  • Blend de dadels en de havermout tot een mooie deegbal. Mocht het deeg wat te droog zijn, voeg dan wat water toe. Het kan ook helpen je dadels van te voren even te weken.
  • Leg het deeg in de met bakpapier beklede bakvorm en duw dit stevig aan. Zet de bakvorm voor minimaal een half uur in de koelkast
  • Meng de overige ingrediënten met elkaar en giet dit over de bodem.
  • Plaats de taart in de oven voor ongeveer anderhalf uur. De taart is klaar als deze een stuk steviger is en een beetje verkleurd.
  • Laat de taart voor miniaal 3 uur koelen.

Healthy Pumpkin Cheesecake

En dan is je overheerlijke taart klaar! Enne een klein geheimpje, je kan heerlijk ontbijten met deze Healthy Pumpkin Cheesecake! Als je naar de ingrediënten kijkt lijkt het eigenlijk best wel een beetje op een ontbijtje toch, hihi?

Healthy Pumpkin Cheesecake

Ga jij deze Healthy Pumpkin Cheesecake maken? Let me know via social media door #healthypumpkincheesecake te gebruiken!

X!

One thought on “Healthy Pumpkin Cheesecake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge