Lovechock Sweet Nibs & Sea Salt

Lovechock Sweet Nibs & Sea Salt

Lovechock Sweet Nibs & Sea Salt

Ik denk dat ik voor een groot deel van de ( vooral vrouwelijke) bevolking mag spreken als ik zeg dat een wereld zonder chocolade een hele nare en vervelende wereld zou zijn. De supermarkten liggen dan ook vol met heerlijke repen, van wit tot puur en met de meest vreemde toevoegingen. Helaas zijn al deze repen meestal niet de gezondste en dat terwijl cacao op zich best gezond is voor ons. Gelukkig heb ik afgelopen weken kennis gemaakt met de Sweet Nibs & Sea Salt reep van Lovechock!

 

Lovechock Sweet Nibs & Sea Salt

Hoewel ik heel graag wil uitweiden over de prachtige verpakking, draait het hier natuurlijk om wat er in deze mooie verpakking zit. Want ondanks dat ik ontzettend vrolijk word van de binnenkant en de quote die er bij zit, word ik nog vrolijker van de volle chocolade geur die mij tegemoet komt als ik het plastic van de reep afhaal.

Lovechock Sweet Nibs & Sea Salt

De chocolade zelf is, zeker voor een chocolade met 86% cacao, vrij zacht en makkelijk door te bijten. De chocolade nibs geven de reep een krokantje en het zout zorgt voor een verrassend effect in combinatie met de donkere volle smaak van de chocolade.

Lovechock Sweet Nibs & Sea Salt

Lovechock is echt mijn nieuwe chocolade liefde. Absoluut vanwege de smaak maar ook zeker vanwege de ingredienten die er toch voor zorgen dat je deze reep met een stuk minder schuldgevoel kan verorberen.

Lovechock Sweet Nibs & Sea Salt

Heb jij wel eens een Lovechock reep geprobeerd? En wat is jou favoriet?

Liefs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge