The Rubz Kerstcollectie

The Rubz Kerstcollectie

The Rubz

Een aantal weken geleden heb ik je voorgesteld aan het merk The Rubz, een prachtig merk met producten die net even anders zijn dan normaal. Vandaag mag ik jou kennis laten maken met de nog mooiere kerstcollectie die The Rubz heeft uitgebracht. Enjoy!

The Rubz

Mag ik je voorstellen aan dit pareltje? Deze The Rubz armband is “standaard” door de zwarte band en de zilveren schakels, maar door de steentjes word deze armband net wat anders. Ideaal en super simpel te combineren!

The Rubz

Of neem nou deze grijze variant. Wat zachter en chiquer dan de zwarte maar het heerlijke stoere randje zit er nog steeds!

The Rubz

Ik vind goud altijd iets feestelijks en daarom vind ik deze perfect voor de feestdagen. Het goud combineert ook prachtig met de strakke zwarte band!

The Rubz

En neem dan deze, wat een beauty! De legergroene kleur is een absolute trend van de laatste tijd en daarom vind ik dit echt een trendsetter. Neem nou een basic outfit met deze knapperd om je pols. Do I need to say more?!

The Rubz

Last but not least is deze lieverd. Hoewel ik geen typje ben voor roze tintje vind ik het roze in combinatie met goud waanzinnig mooi.

Wauw wat een prachtcollectie is deze The Rubz Kerstcollectie. Echt voor ieder wat wils!

Welke armband is jou favoriet?

Liefs

2 thoughts on “The Rubz Kerstcollectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge