The Body Shop Fuji Green Tea

The Body Shop Fuji Green Tea

The Body Shop Fuji Green Tea

Dat ik gek ben op de producten van The Body Shop, moet je vast wel eens opgevallen zijn als je kijkt naar de hoeveelheid The Body Shop artikelen ik al niet op By D heb geplaatst. Zo ben ik al jaren gek van de fruitige lijnen. De laatste tijd leer ik steeds meer lijnen kennen en zo merk ik dat ik veel vaker ga voor een lijn met speciale geuren zoals de Secrets Of The World lijn, of de Fijian Water Lotus parfum wat echt mijn signature geur is van de afgelopen tijd. Zo mocht ik een paar weken geleden kennis maken met de nieuwe lijn van the Body Shop, namelijk de Fuji Green Tea en geloof me, ik sta te popelen jou meer te vertellen over deze heerlijk geurende lijn.

The Body Shop Fuji Green Tea

Ik kreeg een prachtige doos  (The Body Shop Ultimate Luxeries) binnen. Alleen al van deze mooie verpakking word je toch vrolijk, hoe mooi is dit om dadelijk onder je kerstboom te vinden?!

The Body Shop Fuji Green Tea

In deze mooie doos zitten een hele boel nog veel mooiere producten. Vanzelfsprekend bevatten alle producten dezelfde geur die ik kan omschrijven als een zoet/ frisse geur met noten van groene thee en citrus. Hoewel ik altijd van mijzelf dacht dat ik meer van de mierzoete geurtjes was ( vooral in de winter) betrap ik mij erop dat ik de afgelopen weken het heerlijk vind om s’ochtends wakker te worden met de producten uit de  Fuji Green Tea lijn. Deze set bevat 6 producten waarmee je je werkelijk heel het jaar door kunt verzorgen. Ik zal de producten een voor een met je doornemen.

The Body Shop Fuji Green Tea

The Body Shop Fuji Green Tea Body Wash €7,00

Deze Body Wash is vrij vloeibaar waardoor je hem makkelijk en snel over je hele lichaam kunt verdelen. Daarbij schuimt hij ook nog eens lekker op en daar houd ik van!

The Body Shop Fuji Green Tea

The Body Shop Fuji Green Tea Body Scrub €18,00

Ik ben gek van Body Scrubs en zeker als het er een is zoals deze.

The Body Shop Fuji Green Tea

Deze scrub bestaat namelijk uit een soort gel wat ik prettiger vind dan een crème omdat je hiermee (voor mijn gevoel) grover kunt scrubben. Daarnaast is de gel rijkelijk gevuld met scrubdeeltjes.

The Body Shop Fuji Green Tea

The Body Shop Fuji Green Tea Body Sorbet €11,00

Na het douchen wil je je natuurlijk lekker in kunnen smeren en daar heeft drie opties voor waarbij ik begin bij de lichtste namelijk de Body Sorbet. Deze gel/creme is heel zacht en voelt bijna als zijde op je huid. Daarbij trekt de Body Sorbet ontzettend snel in waardoor je heel gauw verder kunt gaan met je dageljks leven. De Body Sorbet kan ook in de koelkast worden gelegd voor een extra verkoelend effect, misschien niet voor nu maar zeker lekker voor in de zomer!

The Body Shop Fuji Green Tea

The Body Shop Body Lotion €10,00

De Body Lotion is de volgende verzorgende stap. Deze is iets voller dan de Sorbet maar zeker nog luchtig en ook deze trekt vrij snel in. Ik vind de Body Lotion heerlijk om s’ochtends te gebruiken. Zo is mijn huid verzorgt maar kan ik wel redelijk snel mijn kleding aan trekken zonder dat het plakt.

The Body Shop Fuji Green Tea

The Body Shop Fuji Green Tea Body Butter €16,00

Ik ben gek van de Butters van The Body Shop, juist omdat ze zo heerlijk vol zijn. Hoewel er wel verschil zit tussen de ene en de andere body butter van The Body Shop is deze Body Butter een wat lichtere variant.

The Body Shop Fuji Green Tea

Zoals je kunt zien op de foto is de substantie van deze Body Butter vrij licht en ( in mijn ogen) geen echte Butter wat ik overigens niet erg vind. Deze varianten voeden namelijk ontzettend goed maar zijn ook nog fijn uit te smeren.

The Body Shop Fuji Green Tea

The Body Shop Fuji Green Tea Eau De Cologne €19,00

Nadat je jezelf helemaal hebt verzorgd met de Fuji Green Tea is het natuurlijk heerlijk om een matchen parfum op te kunnen doen. Zo dacht The Body Shop er ook over en ook deze is dus opgenomen in het assortiment en pakket. Deze Eau De Cologne blijft heel lang te ruiken en ik vind het echt een geweldige geur.

The Body Shop Fuji Green Tea

Dit zijn alle producten uit dit prachtige pakket. Heb jij Fuji Green Tea al ontmoet?

Liefs

Pssssttt Houd By D in de gaten want binnenkort heb ik een prachtige Win Actie voor je!

  • Dit product heb ik ter review ontvangen, dit verandert echter niets aan mijn mening

 

 

4 thoughts on “The Body Shop Fuji Green Tea

  1. De geur lijkt mij heerlijk, binnenkort toch eens eventjes ruiken in de winkel. Voorheen was ik zo’n The Body Shop fan, maar ik heb zo veel nog dat ik nauwelijks in de winkel kom oeps haha. Ik vind vooral de scrubs en body butters enorm fijn. Het pakket ziet er echt ontzettend feestelijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge