The Body Shop Frosted Plum

The Body Shop Frosted Plum

The Body Shop Frosted Plum

Aan het einde van het jaar komt The Body Shop altijd met de meest heerlijke lijnen aan. Zo ook weer dit jaar waarin ze een aantal lijnen van vorig jaar hebben terug laten komen maar ook nieuwe lijnen hebben geïntroduceerd. Zo wil ik je vandaag kennis laten maken met een aantal producten uit de nieuwe lijn Frosted Plum!

The Body Shop Frosted Plum

Deze lijn lijkt wel speciaal voor mij gemaakt! De geur is lekker zoet, fruitig en een tikkeltje warm en laat dat nou net zijn waar ik van houd. Ook de producten sluiten behoorlijk aan op mijn “eisen” waar een lekker product aan moet voldoen. Ik zal de producten één voor één aan je voorstellen.

The Body Shop Frosted Plum Candle

The Body Shop Frosted Plum Candle €15,00

Hoewel dit niet echt valt in de categorie verzorgingsproduct, ben ik hier wel ontzettend blij mee. Deze geur kaars brandt ontzettend zuinig en geeft de heerlijke Frosted Plum geur af. Ook blijft de kaars gedurende het branden lekker geuren, iets wat bij heel veel geurkaarsen niet zo is helaas.

The Body Shop Frosted Plum Candle

Let ook even op het lipje bovenop de verpakking, zo kan je hem bijvoorbeeld in je kerstboom hangen als cadeautje!

The Body Shop Frosted Plum

The Body Shop Frosted Plum Sugar Scrub €18,00

Deze scrub is in één woord geweldig! Van de geur weet je onderhand wel dat ik die prettig vind maar deze scrub is ook nog eens heerlijk van substantie.

The Body Shop Frosted Plum Sugar Scrub

De scrubdeeltjes zijn lekker grof en deze zijn omhuld door een soort jelly achtige substantie waardoor de scrub super fijn aan te brengen is.

The Body Shop Frosted Plum Shimmer Lotion

The Body Shop Frosted Plum Shimmer Lotion €10,00

Hoewel ik even drie keer moest denken of ik hier wel blij mee was, kan ik nu zeggen dat deze Shimmer Lotion mijn hartje heeft gestolen. Ik was even uit het veld geslagen door de shimmer in deze lotion omdat ik moest denken aan de goedkope troep met die grove glitters die je vroeger kon kopen ( of die glitter gel voor in je haar, verschrikkelijk) maar gelukkig is de Shimmer Lotion niet zo.

The Body Shop Frosted Plum Shimmer Lotion

Deze lotion heeft natuurlijk de heerlijke geur van deze lijn, verzorgd de huid en trekt vrij snel in. Daarbij laat de lotion een hele kleine shimmer achter, zo klein dat ik hem niet goed op de foto kreeg. Hoewel het van mij niet had gehoeven stoort het niet.

The Body Shop Frosted Plum

Wat een fantastische lijn is dit zeg! Heb jij de Frosted Plum al geroken?

Liefs

Ps Binnenkort komt er een hele leuke Winactie online.

Stay Tuned!

  • deze producten heb ik ontvangen ter review, dit veranderd echter niets aan mijn mening

Volg jij By D op Social Media?

Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Bloglovin

One thought on “The Body Shop Frosted Plum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge