Bertmans in Rotterdam * HotSpot*

Bertmans in Rotterdam * HotSpot*


Bertmans in Rotterdam

Al een tijdje staat Bertmans op de “Eatlist” van mij en vriendinnetje Marit. Voor deze “Eatlist” struinen wij heel Instagram af op zoek naar de lekkerste en leukste eettentjes om eens te geen ontbijten, lunchen of natuurlijk dineren. Zo kwamen wij dus ook bij Bertmans uit. Vandaag laat ik je meegenieten van ons heerlijke ontbijt, de fijne sfeer en de gezelligheid van Bertmans in Rotterdam!

 

Bertmans in Rotterdam Bertmans zit op de Zaagmolenkade in Rotterdam. Dit is een stukje Rotterdam waar ik niet snel zelf zou komen maar meer omdat het voor mij nog een beetje onbekend was. Toch zitten er alleen al op de Zaagmolenkade zelf hele leuke winkels en restaurantjes om eens te bezoeken. Zo kom je daar ook Jouw Marktkraam tegen en Kookpunt.

Bertmans in Rotterdam

Bertmans is een lief, knus plekje met een industriële look. Echt een inrichting die bij nu past als je het mij vraagt. De grove bakstenen muur is opgeleukt met plankjes en ook de houten bar geeft een leuk speels effect.

Bertmans in Rotterdam

En de tafeltjes zien er gezellig uit met een kaarsje en een vaasje. En heel leuk sfeertje om eens te gaan zitten voor een koffie.

Bertmans in Rotterdam

Of natuurlijk een lekker ontbijtje! Want dat kan ik je zeker aanraden! De kaart van Bertmans is heel veelzijdig en er staat ( wat mij betreft) voor ieder wat wils op. Zo kan je hier terecht voor vegetarische, veganistische en glutenvrije gerechten.

Bertmans in Rotterdam

Marit en ik kozen allebei voor het Brunchplatter. Een bordje vol met een pannenkoekje, kokosyoghurt, zadencrackers met humus en avocado toast met een gepocheerd ei.

Bertmans in Rotterdam

Het gerecht was in één woord geweldig. De toast was heerlijk en als ik denk aan de kokosyoghurt loopt het water mij weer direct de mond in!

Bertmans in Rotterdam

Na dit geweldige maaltje bestelden wij nog een cappuccino die voor mij als ” ik moet nog een beetje leren om koffie te waarderen” mens heel lekker was! Wel sterk ( maar dat heeft weer met de “koffie leren te waarderen” ding te maken) maar erg lekker!

Bertmans in Rotterdam SueFood

Bij Bertmans kan je ook de heerlijke zoetigheden van Sue kopen om daar op te eten of lekker mee te nemen. So we did! Maar daarover binnenkort meer!

Bertmans is voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

Heb jij nog leuke plekjes in de buurt van Rotterdam waarvan jij vind dat ik daar echt een keertje heen moet? Let me know in the comments below!

 

Vergeet je mijn winactie niet? Je kan nog een paar dagen meedoen!

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Bloglovin

4 thoughts on “Bertmans in Rotterdam * HotSpot*

  1. Ik ken Rotterdam niet zo goed, dus ik heb geen tips, maar voor mij juist leuk om zo wat plekjes te leren kennen! Kokosyoghurt klinkt heerlijk, en de foto’s zien er ook goed uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge