H&M Shoplog December 2015 *Pyama Party & Lace Dresses*

H&M Shoplog December 2015 *Pyama Party & Lace Dresses*

H&M Shoplog December 2015

Afgelopen week kreeg ik een mailtje binnen van mr. H&M met de mededeling dat er momenteel geen verzendkosten waren, Jeuj! Daar wil ik altijd graag gebruik van maken, zeker omdat ik H&M fijn vind om bij te shoppen ( zeker online) maar het echt belachelijk vind dat je hier nog verzendkosten moet betalen, dat is zoooo 2011… Maatgoed, lang verhaal kort, ik heb weer wat besteld en dat ga ik je vandaag laten zien in deze H&M Shoplog van December 2015. Enjoy!

H&M Shoplog December 2015

Skinny Regular Jeans €19,99   

Ik trap af met deze jeans waar ik eigenlijk niet heel erg veel over te vertellen heb haha. Ik moest een nieuwe “gewone” jeans hebben en dat is deze geworden. Een regular skinny.

H&M Shoplog December 2015\

Kanten Jurk €12,00

En ik kocht een jurkje, voor de kerst en ik vind hem hartstikke leuk! Maar ik weet niet of het een kerstig/ feestelijk genoeg jurkje is voor de kerst. Maar ik houd hem wel. Dus.

H&M Shoplog December 2015

Toillettas €17,99

En hier draaide mijn hele bestelling eigenlijk om, een toilettas! Jaja, maar niet zomaar een hoor! Ik ben al een hele tijd op zoek naar een tas waar ik mijn everyday make up in kan doen, alleen dat is best wel wat dus moet het ding genoeg ruimte hebben voor alle spullen. En ik heb hem eindelijk gevonden!

H&M Shoplog December 2015

Kijk hoe handig! Een plekje voor mijn kwasten, paletten en een voor mijn losse make upjes!

H&M Shoplog December 2015

Pyama €19,99

En last but not least, een pyama! Deze pyama, bestempeld als loungepak door mij, is echt super schattig door de sterretjes en de baby roze kleur. Lief!

En dat is mijn bestelling! Ik ga snel verder op zoek naar een leuk kerstjurkje!

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

One thought on “H&M Shoplog December 2015 *Pyama Party & Lace Dresses*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge