I Heart Makeup Death By Chocolate Eyeshadow Palette

I Heart Makeup Death By Chocolate Eyeshadow Palette

I Heart Makeup Death By Chocolate

Ik ben gek op oogschaduw palettes die zo mooi zijn samengesteld dat ik eigenlijk bijna niet meer zelf hoef na te denken over welke kleuren bij elkaar matchen. Zo had ik het I Heart Make Up Death By Chocolate Eyeshadow Palette al een tijdje op het oog. Een prachtig pallete met zowel shimmer als matte oogschaduw en daarnaast het ideale palette qua kleuren voor dit seizoen! Maar is het I Heart Makeup Death By Chocolate Eyeshadow Palette echt wel zo mooi als men doet voorkomen en ben ik er tevreden over? Dat vertel ik je allemaal in dit artikel!

I Heart Makeup Death By Chocolate

Het I Heart Makeup Death By Chocolate Eyeshadow Palette bestaat uit 16 heel diverse kleuren. Zo zit er een glimmende en matte highlighter in en heb je de keus uit meerdere donkere kleuren die prachtig staan in je arcadeboog.

Ik zal je de kleuren per rij laten zien:

I Heart Makeup Death By Chocolate

V.l.n.r.

White Light / Don’t Let Go / Break Me Up / Consume Me / All is Lost

I Heart Makeup Death By Chocolate

Lick Me / Fool’s Gold / One More Bar / Devour Me / Tear the Wrapper / Love You to Death

I Heart Makeup Death By Chocolate

Pray for Me / Dipped / Tease Me / Set Me Free / Bring Down Angels

I Heart Makeup Death By Chocolate

Dit palette is zo ontzettend veelzijdig dat ik hem de afgelopen weken voor vrijwel elke soort look heb kunnen gebruiken. Zowel een partylook als een dagelijkse look is hiermee te maken, ideaal!

I Heart Makeup Death By Chocolate

Het I Heart Makeup Death By Chocolate Eyeshadow Palette is onder andere bij de Kruidvat en Trekpleister te verkrijgen en kost (daar) €7,99

Er zijn nog een aantal Chocolate palettes te koop en ik ben heel benieuwd naar de andere. Heb jij al een Chocolate palette in je bezit?

Liefs

11 thoughts on “I Heart Makeup Death By Chocolate Eyeshadow Palette

  1. Ja deze is zo ontzettend leuk!
    Ik kon hem ook niet laten liggen toen ik hem in de kruidvat tegen kwam.
    Hele mooie kwaliteit ook en ik gebruik nu niet anders meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge