Kruidvat Shoplog December 2015

Kruidvat Shoplog December 2015

Kruidvat Shoplog December 2015

Vorige week liep ik door de Kruidvat in de hoop dat ik nog een mooie lipstick van Essence kon scoren. Een grappig feitje is dat ik mijzelf altijd voorneem om alleen dat te gaan halen wat ik nodig heb voordat ik de winkel in loop. Vaak resulteert mijn shopsessie dan alsnog in honderd en een geshopte items die ik absoluut niet nodig had en vaak is het dan zelfs zo dat ik hetgeen waarvoor ik kwam niet meeneem. Zo ook deze keer bij de Kruidvat. En omdat ik toch best blij ben met mijn spullen, wil ik ze jou graag laten zien in deze Kruidvat Shoplog December 2015.

Kruidvat Shoplog December 2015

Kruidvat Natural Volume Lashes 3.99

Ik begin met deze wimpers want dit was het enige wat ik wel op mijn lijstje had staan. Ik ben heel benieuwd naar deze wimpers, zeker omdat ze best goedkoop waren.

Kruidvat Shoplog December 2015

Telefoonhoesje 3.99

Ik kwam dit hoesje tegen en ik vind hem zo tof!

De glitters “zweven”door het hoesje heen wat zo’n leuk effect geeft! Ze hebben het hoesje in allerlei kleuren en voor verschillende telefoons!

Kruidvat Shoplog December 2015

Sephora Oog en Nagel Asseccoires 1.00

En deze steentjes kon ik ook niet laten liggen. Het zijn twee setjes voor op je ooglid en een met steentjes voor je nagels.

En het is allemaal van Sephora! Hoe dit nu weer bij de Kruidvat terecht komt weet ik niet maar ik ben er blij mee!

Leuke spulletjes toch?!

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

 

 

7 thoughts on “Kruidvat Shoplog December 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge