Whatskeburt 2015

Whatskeburt 2015

Whatskeburt 2015

Het is zo cliché om te zeggen maar jeetje was is het afgelopen jaar weer snel gegaan! Net als vorig jaar is ook 2015 een jaar met ups en downs geweest. Zo heb ik leuke tripjes gedaan, was ik eindelijk af van de Pfeiffer maar moest ik ook afscheid nemen van drie dieren vriendjes en lag ik veel op de bank door de vermoeidheid. In deze Whatskeburt 2015 neem ik je mee in het afgelopen jaar!

Whatskeburt 2015
Pfeiffer

Het jaar begon wat stroef door de Pfeiffer en alles wat dit met zich mee bracht. Ik zat niet lekker in mijn vel, was ontzettend moe en had regelmatig last van uitslag, pijn en vreetbuien. Gelukkig werd dit langzaam aan steeds een beetje beter. Zo veel beter dat ik in november te horen kreeg dat ook mijn hormoonwaardes weer (redelijk) normaal waren en ik dus eindelijk kon zeggen dat ik Pfeiffer af ben! Na anderhalf jaar mocht dat ook wel eens tijd worden en desondanks ben ik nog steeds niet waar ik was voor de Pfeiffer maar he, het begin is er!

Whatskeburt 2015
Tripjes

Afgelopen jaar heb ik ontzettend leuke tripjes mogen maken. Zo ging ik regelmatig op bezoek bij een pers bureau of event, ging ik zowel naar Ibiza en naar Kefalonia op vakantie en boekte ik (totaal buiten mijn comfortzone) een SRPS.ME tripje samen met vriendinnetje Marit. Uiteindelijk kwamen we in Budapest terecht en hebben we genoten van de stad, het eten en de gezelligheid. Oh en van blaren. hele grote blaren.

Whatskeburt 2015
Sporten

Sinds en half jaartje ben ik weer aan het paardrijden en buiten dat ik ontzettend geniet van het paardrijden zelf, geniet ik ook verschrikkelijk van de gezelligheid en van het bezig zijn met die fantastische beesten.

Whatskeburt 2015
Afscheid nemen

2015 was ook het jaar waarin ik afscheid moest nemen van een aantal geliefde beestjes om mij heen. Gelukkig was 2015 niet alleen het jaar waarin we afscheid moesten nemen maar ook een jaar waarin we beestjes mochten verwelkomen. Zo is ons konijnenvriendinnetje Pupa nu in het gezelschap van een vreselijk knappe langharige konijnenman genaamd Teddy en hebben mijn ouders sinds een paar maanden een prachtig mooie hond, Grishan!

Whatskeburt 2015
Blog dingen

De mensen die mij langer dan een half jaar volgen weten dat By D niet altijd By D is geweest. Ik ben namelijk begonnen met bloggen op De Beautykoffer maar sinds een paar maanden is dit veranderd in By D. Dit vooral omdat mijn blog niet alleen meer bestaat uit beautyblogs en ik wellicht in de toekomst meer wil doen met By D dan alleen als blog en YouTube kanaal gebruiken ( iets met grote ideeën maar nog geen concreet plan :p).

Wat ik ontzettend tof vind is dat By D zo leuk is gegroeid de afgelopen maanden. Zo word By D steeds beter bekeken en groeien de abbonees op YouTube lekker. Al meer dan 2100 subs, blij mee!

Spam je Blog
Doelen check

Afgelopen juni schreef ik dit artikel over mijn Blogdoelen voor 2015. Hier wil ik toch nog even aandacht aan besteden dus hier komt het lijstje:

  • Elke dag een artikel

Dit is niet gelukt. Toch vind ik dat ook helemaal niet zo erg, ik merk namelijk dat ik het leuker vind om meer tijd te besteden aan 1 artikel dan aan 2 artikelen een beetje.

  • Meer personal ( vaker een update en misschien elke week een Watskeburt?)

Hoewel er meer personal updates zijn geweest dan in het eerste half jaar vind ik dat ik wel wat meer kan doen met personal updates.

  • Meer health

Er zijn best veel gezonde recepten online gekomen waar ik blij mee ben maar toch lijkt het mij leuk nog wat meer met health te gaan doen.

Check en zelf ruim het dubbele! Dat had ik echt niet verwacht en stiekem ben ik hier best een beetje trots op. Oh en ik vind het ook wel een beetje eng haha!

Nee die heb ik (net) niet gehaald. Toch hoor ik om mij heen meer bloggers die moeite hebben met Bloglovin en lijkt het wel alsof de Bloglovin hype voorbij gaat.

  • Een week vloggen

Op Ibiza heb ik de hele week gevlogd maar dit was niet wat ik bedoelde. Ik wilde namelijk graag een hele week elke dag een vlog online zetten, bijvoorbeeld van een vakantie. Dat is dus niet gelukt.

Whatskeburt 2015

En dit is Whatskeburt in 2015!

In het nieuwe jaar komt er een artikel online met mijn Doelen voor 2016 en voor nu wil ik jou, je familie en vrienden een hele fijne en veilige jaarwisseling wensen. Ik hoop je ook in 2016 regelmatig te mogen verwelkomen op By D!

” Laat het beste van 2015 

Het slechtste van 2016 zijn”

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

3 thoughts on “Whatskeburt 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge