Doelen voor 2016

Doelen voor 2016

Doelen 2016

Ja ja, nog zo’n blogger die gaat strooien met haar goede voornemens, ik hoor het je denken. Ik ben ook niet meer zo van de goede voornemens en dat is dus ook niet wat ik nu met je ga delen. Goede voornemens vind ik namelijk eigenlijk altijd gedoemd om te mislukken, gewoon omdat het goede voornemens worden genoemd haha! Ik ga je vandaag dus vertellen wat ik wil doen en bereiken in 2016.

Doelen 2016

Afvallen

Ik start maar gewoon gelijk met mijn grootste doel voor 2016 en dat is het kwijtraken van mijn “Pfeiffer” kilo’s. Niet dat er echt zoiets bestaat als een Pfeiffer kilo maar dankzij de Pfeiffer ( en alles eromheen) ben ik helaas toch wel een aantal kilo’s aangekomen waar ik niet gelukkig mee ben. Ik zou graag terug willen naar mijn gewicht van voor de Pfeiifer en daar ga ik dan ook voor.

Sporten

Dan komen we gelijk bij het volgende doel en dat is meer sporten. Voor de Pfeiffer sportte ik zo’n drie tot vier keer per week en helaas is dat al een tijdje geleden. Dit jaar wil ik in ieder geval bereiken dat ik twee keer per week sport en dat moet echt haalbaar zijn. Ik sport op dit moment één keer per week ( paardrijden) en daarnaast wil ik in ieder geval nog een keer sporten. Op dit moment probeer ik dat thuis met behulp van een TRX en kettlebells maar ik zit er toch ook over na te denken om terug naar een sportschool te gaan om wat meer motivatie te krijgen.

Whatskeburt 2015

Meer van de wereld zien

Ook in 2016 wil ik graag plekken/ landen zien waar ik nog niet eerder ben geweest. In 2015 lukte dat goed en ik hoop dan ook dat ik in 2016 op mooie en leuke plekken terecht mag komen

Doelen 2016
Buitenrijden

Eind 2015 ging ik samen met een paar vriendinnetjes een heerlijke buitenrit maken en dat was zo ontzettend fijn dat ik dit in 2016 graag weer wil doen. In maart gaan we al een mooie buitenrit maken en ik hoop dat er nog een paar volgen.

Blogdoelen

Ook voor By D heb ik natuurlijk een aantal doelen

YouTube

Zo zou ik op YouTube graag de 4000 abonnees willen behalen. Het afgelopen jaar behaalde ik de 2000 dus ik hoop dat ik deze groei door mag zetten.

Whatskeburt 2015
Vloggen

Ik vind het altijd super leuk om een week vlog te zien van andere YouTubers en dat wil ik dan ook graag zelf een keertje doen. Wellicht tijdens een vakantie of iets dergelijks?

Ideeen

Ik heb allerlei ideeën in mijn hoofd omtrent By D en dit wil ik graag wat beter uit werken om te kijken wat er mogelijk is.

En dat zijn mijn doelen voor 2016. Ik denk dat alles redelijk realistisch is en ik zou het tof vinden om alles te bereiken maar dat zien we vanzelf wel!

Wat zijn jou doelen voor 2016?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

9 thoughts on “Doelen voor 2016

  1. Prachtige doelen! (Zelf heb ik ook een hekel aan goede voornemens, haha!) En wat ben je al veel afgevallen in het verleden zeg. Jeetje, daar kan ik alleen maar veel respect voor hebben en een diepe buiging voor maken. 🙂 Ik wens je veel succes met de doelen voor 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge