GESLOTEN Eyoba Wishlist & Winactie

GESLOTEN Eyoba Wishlist & Winactie

Eyoba Wishlist & Winactie

 

GESLOTEN

Laatst leerde ik een nieuwe lifestyle webshop kennen, namelijk Eyoba.nl. Op deze webshop kun je voor van alles terecht en ik besloot eens rond te gaan struinen. Dit resulteerde in een hele hoop enthousiasme en een hele boel hebberigheid dus maakte ik een wishlist. Daarnaast mag ik samen met Eyoba een super leuke winactie aangaan dus lees snel verder!

 Eyoba Wishlist & Winactie

Hoewel er nog veel meer leuke spullen op Eyoba.nl staan, zijn dit toch wel de dingetjes die er voor mij echt uitsprongen! Ik zal ze één voor één met je doornemen:

A669C07·3A

Schaal €15,00

Hoe tof is deze schaal!?! Ik ben gek van het lichtblauwe glas en in combinatie met de kleine dopjes is het een mooie accessoire om bijvoorbeeld je sieraden of wat make up in te bewaren!                         Eyoba Winactie

Kaarshouder Hout €35,00

Ook deze kaarshouder zou ik wel op mijn dressoir willen zien staan. Ik ben gek op hout in mijn interieur!

                                            Eyoba Wishlist & Winactie

Vaas €59,00

Deze vaas vind ik ook heel erg gaaf. Het lijkt wel alsof hij een beetje gesmolten is! Ook hier vind ik de blauwe kleur van het glas heel erg mooi!

Eyoba Wishlist & Winactie-_eyoba_2__1

Ladder €69,00

In onze woonkamer is er nog een heel stuk muur waar niks hangt of staat en dat vind ik toch een beetje saai. Daarom ben ik al een tijdje op zoek naar zo’n mooie ladder zodat ik deze mooie neer kan zetten en er wat spulletjes aan kan hangen.

 Eyoba Wishlist & Winactie

Kussen €39,00

Dit kussen vind ik echt geweldig! Een leuk kleurtje en een toffe tekst. Meer is er niet nodig om mij hebberig te krijgen hihi!

Eyoba Wishlist & Winactie

Klok €69,00

Wie mij een beetje kent weet dat ik een zwak heb voor marmer dus toen ik deze klok zag wist ik dat ik deze aan mijn wishlist moest toevoegen.

 Eyoba Wishlist & Winactie

Winactie

En dan iets heel leuks want ik mag een tegoedbon ter waarde van €50 aan één van mijn lezers geven! En het enige wat je hiervoor hoeft te doen is in de comments aan te geven wat er op jouw Eyoba Wishlist staat! De winactie loopt van 5 januari tot en met 19 januari en de winnaar/ winnares krijgt van mij een mailtje. Zorg er dus voor dat je een correct emailadres invult in het daarvoor bestemde vakje bij de comments!

 Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

 

55 thoughts on “GESLOTEN Eyoba Wishlist & Winactie

 1. Lijkt me leuk om mee te doen! Alvast wat leuke dingen uitzoeken voor wanneer mijn huis eindelijk verkocht is en het nieuwe huis ingericht kan worden.
  Mijn wishlist is:
  Scandes – Telemark Kapstok – Zwart
  Tafel Steigerhout – Liemersallee – Eyoba Design
  Woood – Tijmen Eetkamerbank – Lichtgrijs
  ETH – Acate Vloerlamp – Zwart – 2 lampen
  LaForma – Ganab Spiegel – Bruin

 2. Wat is er ontzettend veel leuks te vinden op de website van Eyoba! Ik vind de LaForma- Techist – Kaarshouder echt heel erg mooi, maar ook de LaForma – Nautub M – Schaal of de LaForma – Atops Schaal – Glas – Groot zouden erg mooi staan in de keuken! Als het huis verkocht is zou de bon ook heel goed van pas komen voor het interieur.

 3. Wat een leuke webshop! Ik ben al tijden fan van de Koperen boog lamp van Zuivel, zooooo prachtig! Met deze bon word hij iets betaalbaarder voor mij! ook vind ik dat de webshop onwijs leuke kussens verkoopt!

  Liefs Cynthia

 4. De link in je artikel doet het niet? Ik heb dus maar even zelf de site opgezocht. Leuke dingen zeg! Ik zie hele leuke serveerschalen maar de ‘origami’ dieren ter decoratie vind ik echt de bomb! dus die zou ik kiezen 🙂

 5. Wat een leuke site zeg! Ben druk bezig met mijn eigen stijl te creëren in mijn kamer, dus alle ideeën die ik op kan doen is mooi meegenomen. Zo ik heb door de site weer wat nieuws gezien wat echt past in mijn kamer, namelijk het Jute Rond Vloerkleed , de naturel. Dus die komt zeker op mijn wensenlijst!

 6. De Silvia Vloerlamp staat echt op mijn wishlist!
  Hij geeft zoveel dimensie aan de ruimte en straalt een gezellige sfeer uit.
  Hierdoor wordt mijn studentenkamer naar een nieuw level verlicht.
  Hopelijk kan ik onze woning laten shinen!!

 7. Wat een leuke actie! Ik vind de magis me too- my zoo- olifant, giraffe en beer echt super tof! Daarnaast ben ik helemaal verliefd op het magis me too- Ricky-hobbelpaard. Prachtig ontwerp en nog speelproof ook.

 8. Wat een geweldige winactie!
  Ik heb een nogal een verlanglijstje van Eyoba, dus ik weet nog niet precies wat ik zou kopen.
  Onze slaapkamer is in elk geval nog erg saai, daar staat een bed en 2 nachtkastjes in en dan is het wel op. Op de flat was dat meer dan genoeg, maar we hebben in ons nieuwe huisje hier de dubbele ruimte.
  http://www.eyoba.nl/kasten/woood-101-boekenkast-zwart
  http://www.eyoba.nl/zuiver-monty-kussen-donkergrijs
  http://www.eyoba.nl/accessoires/spiegels/laforma-astana-spiegel-zwart
  http://www.eyoba.nl/lampen/hanglampen/grote-hanglampen/vita-silvia-hanglamp-zwart
  And so on…

 9. Wat een leuke winactie!
  Ik had van deze site nog niet gehoord, maar wat ben ik blij met deze blog.
  Wij zijn in september verhuist en wij komen er qua verlichting niet uit haha.
  Nu verkoopt Eyoba 2 lampen die perfect in ons interieur passen.
  Mijn wishlist word dan ook:

  Lucide – Lynn Tafellamp – Zwart
  LaForma – Fulb Tafellamp – Wit

 10. De ‘Granny’ hanglamp wit, met van die vrolijke ouderwetse kleine lampenkapjes, zou zo leuk staan in de nieuwe kinderkamer van mijn dochter!

 11. We delen duidelijk een voorliefde voor marmer, dus eigenlijk ben ik verliefd op alles van marmer op Eyoba. Als ik dan toch moet kiezen.. ik ben écht weg van de marmer bijzettafeltjes. De klok is ook super tof, maar ik heb al een marmer klok hihi!

 12. Leuke spulletjes hebben ze! Ik zou het zo snel niet weten, maar ik zoek nog een mooie hanglamp voor boven de tafel. Moet hier kunnen lukken! Ik doe graag mee!

 13. De Magis Me Too serie ben ik helemaal gek op! Pingy, My House, diverse stoeltjes en Villa Julia of het Sunny Day kleed, geweldig!
  Ook ben ik een beetje verliefd geworden op de Kasnim spiegel van LaForma. Prachtig!
  Wat een bijzonder aanbod bij eyoba!

 14. Als biologiejuf en tuinfreak is dit de musthave voor mijn droomverlanglijstje met stip op 1: Vita – Silvia Mini Hanglamp – Zwart

 15. Leuk zeg!!! De ETH – Mini Banker Tafellamp – Groen Goud staat erg hoog op mijn verlanglijst :-), die hoort toch thuis in elke studeerkamer!

 16. ik heb een mooie grote grenen eetkamertafel met allemaal verschillende stoelen eraan. Ik zou graag een knaloranje stoel hierbij willen kopen. Op deze site zijn deze goed vertegenwoordigd dus ik doe heel graag mee met deze actie 🙂

 17. Wat een leuke actie! Ik heb de ‘marble klok’ in zwart al een tijdje op mijn wishlist staan, echt een prachtige klok. Ik zou deze super graag willen hebben, dus die waardebon komt zeker van pas! Succes met het kiezen van een winnaar! X

 18. Hoi Daphne!

  Nou als ik wat zou mogen uitzoeken bij Eyoba.. dan toch wel sloopbehang!
  Wat een sfeer gaat daar vanuit.

  Vrolijke groet, Viv

 19. Aaaw, wat leuk! Mijn wishlist is best lang, maar ik ben dan ook best een hebberig type, euh, een ‘dromer’, bedoel ik 🙂

  In alle eerlijkheid vind ik het laddertje dat jij al laat zien té leuk, die wil ik hebben en staat er – dus – absoluut op. En daarnaast ben ik al eventjes op zoek naar een mooie poef (of hocker) en dat blijkt lastiger dan gedacht… op Eyoba vind ik de ‘Butik’ North Retro in kleur bruin echt te gek! Die is ietsje prijziger dan de waardebon, dus SPAREN!

  Succes met je blog!

 20. Wat een te gekke winactie! En wat een leuke webshop! Ik ben nog op zoek naar een mooie bijzettafel en die heb ik bij deze gevonden: de Zuiver Cumi bijzettafel 😉
  Verder zie ik zoveel mooie, leuke en unieke producten zoals de Kaarshouder Hout, de Vloerlamp Tripod Wood, By Boo Hyacint Poef en nog veel meer…
  Groetjes Lin

 21. Wat een leuke winactie! Deze bon zouden wij heel goed kunnen gebruiken!
  Om ons huisje nog gezelliger te maken.
  Ik vind het kussentje met hope en love is in my house erg leuk!

  Maar de aller mooiste vind ik LaForma – Acaba – Lantaren. I fel in love <3

 22. Ik doe graag mee!
  ik woon nog niet op mezelf dus het enige wat ik heb is mijn kamer, en ik zag er iets erg leuks voor:
  LaForma – Saky Fotolijst

  liefs, Zoë

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge