Action Max & More Gellak

Action Max & More Gellak

Action Max & More Gellak

Een aantal weken geleden liep ik ( weer eens) door de Action en kwam ik zoals vrijwel altijd even stil te staan bij het make up vak van de Max & More spulletjes. Ik heb al meerdere producten van het merk geprobeerd en negen van de tien keer ben ik heel enthousiast over de prijs/ kwaliteit verhouding. Daarom kon ik mij ook niet inhouden toen ik zag dat Max & More gellak had uitgebracht! Nieuwsgierig als dat ik was nam ik vier kleurtjes mee en vandaag review ik deze Action Max & More Gellak voor jou!

Action Max & More Gellak

Hoewel ik gewend ben om een base en top coat te gebruiken bij mij (gel) lak, kon ik deze niet vinden in het Max & More schap. Vandaar dat ik mijn eigen base en topcoat gel heb gebruikt want zonder durf ik het aanbrengen van gellak niet aan! Ik begin dus met een basecoat, daarna breng ik twee laagjes van de kleur aan en hierna breng ik een topcoat wat ik ook echt wel nodig vind want anders heeft de gellak weinig tot geen glans.

Action Max & More Gellak

Het aanbrengen van de lak gaat bij de kleurtjes allemaal redelijk makkelijk, behalve de Nude. Deze is vrij dik en stug en is hierdoor heel moeilijk om egaal op de nagels te krijgen. Heel gek eigenlijk want de andere lakjes zijn alledrie heel makkelijk aan te brengen! Daarnaast merk ik ook bij de nude dat deze minder makkelijk uithard terwijl ik daar bij de andere kleuren geen last van heb. Ook de kleur van de nude valt mij een beetje tegen. Deze is vrij oranje en dat vind ik persoonlijk niet zo mooi.

Action Max & More Gellak

Zoals ik al zei viel de Nude mij een beetje tegen in allerlei opzichten. De andere kleuren daarentegen zijn heel mooi op hun eigen manier. Zo is Coral heel fel en heftig ( wat ik geen koraal meer vind maar dat is een andere discussie haha), de Turquoise is een hele mooie kleur blauw en de Pink is in mijn ogen meer een framboosrood/ roze kleur maar ook die vind ik erg mooi.

Action Max & More Gellak

Ook de houdbaarheid van de gellak bevalt mij goed. De lakjes blijven bij mij ruim twee weken mooi zitten zonder los te laten!

Action Max & More Gellak

Dit alles in combinatie van een zacht prijsje van €1.39 vind ik echt top!

De gel moet overigens worden uitgehard met een ledlamp ( geen uv lamp dus) en deze is ook te koop bij de Action!

Gebruik jij wel eens gellak?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

11 thoughts on “Action Max & More Gellak

  1. Ik heb de nude en blauwe ook maar ik moet nog steeds uitproberen…. Te veel keus 🙂
    Volgens mij kun je ook een uv lamp gebruiken, alleen duurt dat uitharden dan wat langer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge