Revlon Colorstay 583 Exotic

Revlon Colorstay 583 Exotic

image

Ik ben gek op oogschaduw paletjes waarmee je leuke en bijzondere creaties kan maken. Ik ben dan wel een typje wat op een werkdag gaat voor een nude ooglook, toch wil ik op de andere dagen vaak wat verder gaan, just because I like it! Toen ik dit Revlon Colorstay 583 Exotic palette op de website van Parfumania.nl tegenkwam werd ik enthousiast. Vooral omdat ik ooglooks met een hele hoop geel heel erg tof vind maar toch ook een beetje buiten mijn comfortzone. Ik ging met het palette aan de slag en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind.

image

Het Revlon Colorstay 583 Exotic bevat vier verschillende kleuren waarmee je een prachtige ooglook kan creëren, zoals ook op de achterkant is aangegeven.

Revlon Colorstay 583 Exotic

Natuurlijk moest ik eerst even een swatch maken om te kijken hoe de pigmentatie en zoals je kan zien is die top! Vooral de geel knalt eruit, waar ik ook wel een beetje op had gehoopt hihi!

image

Hoewel de afbeelding als voorbeeld geeft dat je de geel als een klein accentje kan gebruiken, ga ik voor een net wat andere look en gebruik ik de geel op mijn gehele ooglid, zo is hij lekker aanwezig! In mijn arcadeboog gebruik ik de paarse en in mijn buitenste hoek maak ik de paars iets donkerder door daar een beetje zwart te gebruiken. De zwart gebruik ik ook voor het lijntje onder mijn oog en de lichte beige gebruik ik als highlighter onder mijn wenkbrauw en in de binnenste ooghoek. Nog een beetje eyeliner en mascara en Tadaa! Gele ooglook is klaar!

image

Ik vind dit palette heel tof! Met de kleuren paars en geel kan je lekker afwisselen waardoor je het palette zowel voor een everyday look als een party look kan gebruiken.

image

Revlon is te koop bij Parfumania.nl en kost €12,25.

Welke oogschaduwpalette is jouw favoriet?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

Ik heb dit product ontvangen ter review, dit verandert echter niets aan mijn mening.

2 thoughts on “Revlon Colorstay 583 Exotic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge