ACTION SHOPLOG JANUARI 2016

ACTION SHOPLOG JANUARI 2016

Action Shoplog Januari 2016

Ik ben weer eens bij de Action geweest en deze keer kwam ik thuis met heel veel leuke spulletjes waaronder allemaal toffe dingen voor mijn smashbook! Heb ik je benieuwd gemaakt naar mijn geshopte items? Klik dan snel door voor de ACTION SHOPLOG JANUARI 2016!

 

Heb jij onlangs nog wat leuks gekocht bij de Action?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

10 thoughts on “ACTION SHOPLOG JANUARI 2016

 1. Super leuke shoplog! Ik kan me ook nooit inhouden hoor bij de Action 😉 Ik ben wel heel erg benieuwd hoe het terrarium er uit zal zien. Lijkt me leuk als je daar uiteindelijk ook een artikel/video van maakt (heb ook problemen planten in leven te houden^^)
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Sunday MusicMy Profile

 2. Dat ‘vintage’ papier ziet er heel gaaf uit! Ik vind die ‘kladblok papier boekjes’ (zo omschrijf ik ze maar even, haha) vind ik sowieso altijd heel tof bij de Action. Met kerst had ik er eentje met allemaal leuke kerstprintjes voor kerstkaarten die je zelf kon vouwen. Heel leuk! Je notitieboekje vind ik trouwens ook mooi. Hij ziet er luxe uit door die zwarte leer look. En inderdaad, je kunt daar nooit genoeg van hebben! Leuke aankopen heb je gedaan. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #42 | Nieuwe header, Bloglovin’ mijlpaal & Netflix recordMy Profile

 3. Mocht je de blokken met verschillende designs papier niet gebruiken kunnen ze misschien ook gebruikt worden om productfoto’s op te leuke (zomaar een idee)
  Die omslag sjaal heb ik ook alleen dan in het grijs met een donker grijze rand aan het einde en hij is erg fijn en heerlijk zacht!
  Ik gebruik hem vaker als sjaal dan als omslag vooral omdat het hier nu toch echt koud begint te worden en hij blijft heerlijk warm en cozy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge