Revlon Ultra HD Lipstick

Revlon Ultra HD Lipstick

Revlon Ultra HD Lipstick

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, ik heb een nieuwe favoriete lipstick! Deze lipstick is zacht en romig als een balsem en blijft net zo mooi zitten als een matte. Benieuwd? Lees dan verder om alles te ontdekken over deze Revlon Ultra HD Lipstick!

Revlon Ultra HD Lipstick

Vorige week probeerde ik een prachtig oogschaduwpalette uit en vandaag test ik deze prachtige lipstick. Revlon belooft dat deze Ultra HD Lipstick een overdaad aan kleur zonder dat de lipstick zwaar aanvoelt en dat lijkt mij best prettig. Het belangrijkste vind ik dat de lipstick niet al te veel uitdroogt. Ik heb zelf namelijk heel snel last van droge en kapotte lippen en door een uitdrogende lipstick word dit verergert.

Revlon Ultra HD Lipstick

Ik heb gekozen voor de kleur Iris, een framboosrood/ roze kleur. De ideale kleur die zowel in de zomer als in de winter kan!

Revlon Ultra HD Lipstick

De swatch belooft heel wat! Je ziet dat de kleur niet zo dekkend is als een mat type maar zelf vind ik een glanzende of semi matte lipstick ook heel erg mooi!

Revlon Ultra HD Lipstick

De Revlon Ultra HD Lipstick Iris brengt super fijn aan en glijdt over de lippen heen. Het aanbrengen is een eitje en de lipstick geeft een mooie dekkende kleur af!

Revlon Ultra HD Lipstick

De Revlon Ultra HD Lipstick blijft zeker een paar uurtjes zitten maar na een maaltijd moet hij echt wel even bijgewerkt worden.

Revlon Ultra HD Lipstick

Ik vind het een onwijs fijne lipstick. Dit is namelijk een van de weinige lipsticks die ik kan dragen zonder dat ik de volgende dag met vellen en scheurtjes rondloop! Daarnaast is de kleur ook echt mijn ding dus ik heb er een nieuwe favoriet bij!

Revlon Ultra HD Lipstick 850 Iris is te koop bij Parfumania.nl en kost €12,50

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

6 thoughts on “Revlon Ultra HD Lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge