The Rubz Classic Crystal Mini - Green Tea & Rose Gold

The Rubz Classic Crystal Mini – Green Tea & Rose Gold

The Rubz Crystal Mini

Al eerder schreef ik over The Rubz. Een toen voor mij nog onbekend sieradenmerk maar zeker een die bij het eerste aanzicht mijn hartje heeft gestolen. Een tijdje terug mocht ik nog een prachtige armband van The Rubz in ontvangst nemen en vandaag wil ik jou net zo enthousiast maken als dat ik ben over deze Classic Crystal Mini in de kleur Green Tea en Rose Gold van The Rubz!

The Rubz Crystal Mini

Tijdens mijn eerste ontmoeting met The Rubz werd ik al snel verliefd op een gigantisch kenmerk van The Rubz armbanden, namelijk de rubberen band. Hoe zeer ik namelijk ook van sieraden( en dan met name armbanden) houd, ik blijf het vervelend vinden als een sieraad om je pols heen draait. Dankzij de zachte rubberen band van The Rubz is dit verleden tijd. De band zit om mijn pols zonder af te knellen en blijft prachtig op zijn plek zitten!

The Rubz Armband

Mijn eerste armband van The Rubz was een Guns & Metals variant, een ietwat stoere versie. Daarentegen is mijn nieuwe Rubzliefje een veel zachter typje. Hoewel de kaki kleurige band wel wat stoers heeft, maakt het rosegoud er in het geheel een chique, zachte armband van, ideaal om te combineren met de kaki en aarde kleuren van dit moment!

The Rubz Crystal Mini

Daarnaast bevat deze The Rubz Classic Crystal Mini ook nog eens een paar prachtige kristallen wat de armband nog luxer doet ogen.

The Rubz Crystal Mini

Dit sieraad van The Rubz is er voor mij één met honderden combineermogelijkheden. Denk aan een prachtige subtiele look voor overdag met dit sieraad als eyecatcher, of een party look met deze armband als subtiel sieraad!

The Rubz Crystal Mini

The Rubz heeft een tal aan prachtige armbanden, gecombineerd met verschillende metaalsoorten en kleuren banden. Voor ieder wat wils dus! The Rubz sieraden zijn onder andere online verkrijgbaar via Watch.nl & JewelzEnMore.nl. The Rubz Classic Crystal Mini kost €69,00.

The Rubz Crystal Mini

Wat vind jij van The Rubz armbanden?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

2 thoughts on “The Rubz Classic Crystal Mini – Green Tea & Rose Gold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge