Jewelry By AD Ringen

Jewelry By AD Ringen

Jewelry By AD

Als je mij al wat langer volgt, heb je wellicht al eens opgemerkt dat ik gek ben op sieraden. Zeker simpele en basic sieraden als een dunne ketting of een smalle armband zijn bij mij favoriet. Toen ik een aantal weken geleden wat sieraden uit mocht zoeken van het merk Jewelry By AD was ik dan ook op slag verliefd. Vandaag vertel ik je natuurlijk waarom en laat ik je meegenieten met deze prachtige sieraden!

Jewelry By AD

Jewelry By AD is een merk wat precies voldoet aan alle eisen die ik heb op het gebied van sieraden. De producten zijn allemaal vrij simpel en basic, met hier en daar een bijzonder exemplaar erbij. Toen ik zelf mocht kiezen welke sieraden ik graag wilde ontvangen, ben ik dan ook gegaan voor een bijzondere ring en een die wat meer basic is.

Jewelry By AD

Ik begin met de originele variant en dat is deze rosegouden kanjer. Deze ring bestaat eigenlijk uit drie verschillende ringen, die aan elkaar vastgezet zijn met best wat ruimte ertussen. En in plaats van dat de ring volledig om jou vinger zit, is hij aan de bovenkant open en zijn hier pareltjes geplaatst. Dit geeft de ring een prachtig chique uitstraling! Zoals deze ring om je vinger zit is natuurlijk iets aparts en ik zelf ben er ontzettend fan van!

Jewelry By AD

De andere is deze basic ring met een hartje. Hoewel er natuurlijk al een hoop sieradenmerken zijn die zo’n soort ring hebben uitgebracht, is Jewelry By AD toch net iets unieker. Kijk maar eens naar de afwerking van het hartje. Ik heb dit soort ringen alleen voorbij zien komen met een glad of mat hartje maar deze lijkt wel geschuurd te zijn. Dit geeft deze ring toch een specialere touch waardoor ik er waanzinnig gek op ben!

Jewelry By AD

Jewelry By AD is een Deens merk. Toch kan je de sieraden van dit merk bewonderen in ons eigen landje. De sieraden kom je onder andere tegen bij Mooi in Zutphen en Boetiek5 in Helmond!

       Jewelry By AD                    Jewelry By AD

Wat vind jij van de sieraden van Jewelry By AD?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

One thought on “Jewelry By AD Ringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge