Een Customized Hoesje van GoCustomized

Een Customized Hoesje van GoCustomized

Een Customized Hoesje van GoCustomized

Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuk hoesje voor mijn Iphone. Dat schijnt lastiger te zijn dan dat het klinkt want moi is nogal kieskeurig met haar hoesjes… Zo had ik laatst eindelijk een leuk hoesje te hebben gevonden, bleek hij niet zo leuk (en vooral niet veilig) te zijn als dat hij leek. Dus de zoektocht ging verder, tot ik bij GoCustomized uitkwam…

Een Customized Hoesje van GoCustomized

Hier heb je namelijk tal van keuze uit kant en klare hoesjes, maar je kan ook je eigen hoesje ontwerpen! Zo kan je een foto gebruiken, of een print laten drukken op hout! Je kan voor een flink aantal telefoonmerken hoesjes maken en ik ging voor mijn Iphone een hoesje ontwerpen!

Een Customized Hoesje van GoCustomized

En hoe schattig is hij?! Je ruikt zelfs dat de print echt in het hout is gebrand! Ik heb al een tijdje een oogje op houten hoesjes ( of eigenlijk alles van hout) en misschien ben ik daarom nog wel gelukkiger met dit hoesje van GoCustomized!

Een Customized Hoesje van GoCustomized

Op het hout kan je van alles laten drukken. Zo kan je kiezen uit een aantal standaard prints maar ook uit je eigen foto’s! Overigens kan dit op nog meer materialen dan alleen hout en zijn er ook andere soorten hoesjes, zoals een portemonnee case etc.

Een Customized Hoesje van GoCustomized

Dit hoesje van GoCustomized kost €19,95 en als je voor 13.00 uur je bestelling plaatst, heb je hem de volgende dag in huis!

Wat voor hoesje heb jij om je telefoon?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

Ik heb het hoesje van GoCustomized mogen ontvangen ter review, dit verandert niks aan mijn mening over het product.

4 thoughts on “Een Customized Hoesje van GoCustomized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge