Spam je Blog!

Spam je Blog!

Spam Je blog

Een keer in de zoveel tijd mag je op By D jouw eigen blog spammen. Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen en daarom is het vandaag weer Spam je Blog tijd op By D!

Laat in de reactie achter wat jouw blog is en vertel er eens bij waarom jij deze blog hebt. Altijd leuk om wat meer achter de blogs te weten te komen!

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

FacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin

 

13 thoughts on “Spam je Blog!

 1. Nieuwe blogs leren kennen is altijd leuk!

  Ik ben Susan, 20 jaar en ik blog over alles wat ik leuk vind. Dit kan zijn over sport of interieur, maar ook over beauty en/of fashion. Ik zou het leuk vinden als je eens op mijn blog keek en een reactie achter laat, zodat ik jou blog ook kan bezoeken!

  Liefs,
  Susan

  D-lightful.blogspot.nl

 2. Haihoi, Whitley hier! Al bijna 3 jaar schrijf ik op mijn website/blog genaamd, http://www.whitleyheijmans.nl. Lekker makkelijk haha. Het moest gewoon zo zijn, want ik schrijf nou eenmaal over mijn eigen interesses, leef en geniet! Van nieuwe nagellakjes en oogschaduw palette, tot heerlijke hotspots in verschillende steden en favorieten films. Er is echt over alles wat iets te lezen!

  Kom gerust even kijken.
  Big kisses xxxx

 3. Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge