Personal Update #6 Carnavals Ontgroening & Nieuw Project!

Personal Update #6 Carnavals Ontgroening & Nieuw Project!

Whatskeburt 2015

Hello!

Mijn laatste Personal Update was uhmmmm… Ruim vier maanden geleden!? Oepsie daisy! Het heeft ook wel een reden, ik had namelijk een beetje het idee dat ik stil hing de laatste maanden. Gelukkig heb ik nu weer een heleboel dingen te melden en daarom staat deze Personal Update numero 6 hier op je te wachten!

Whatskeburt 2015

Dag dag kilootjes

Hoewel de Pfeiffer “officieel” over was, bleven mijn Pfeiffer kilo’s nog graag wat langer om mij heen hangen. Helaas voor hun (en gelukkig voor mij) weet ik ze sinds een weekje toch weer te verdrijven! Oke, ik weet dat een week niet lang klinkt maar na heel lang te zijn aangekomen (en te blijven hangen op een gewicht waar ik totaal niet blij mee ben) ben ik super blij dat ik nu weer progressie zien!

Personal Update

Nieuw project

Sinds een tijdje ben ik bezig met een nieuw project. Ik ben er ontzettend druk mee bezig en ik hoop je dan ook snel alles erover te kunnen vertellen! Eigenlijk kan ik dat al wel maar ik sta nog niet volledig achter het niveau waar ik nu ben. Oei, nu ben ik zo’n blogger die een “geheimpje” heeft, sorry! Maar op Instagram heb ik al wat tips gegeven en als je hier op By D rondsnuffelt kan je er zelfs al achter komen :D! Mocht je het nog niet weten, heb dan nog heullll even geduld want ik hoop je met een weekje meer te kunnen vertellen!

Personal Update

Carnaval ontgroening

Jaja, “ik ben 24 en nog nooit wezen carnavallen” (is dat een woord?). Tot vier dagen geleden was dit het geval maar afgelopen zaterdag ben ik naar Breda geweest en heb ik samen met een groepje vrienden een super leuke avond gehad! Hoewel ik wel echt even nodig had om erin te komen hoor want heel eerlijk, al die mensen in al die gekke pakken en die muziek… Niet zo mijn ding. Maar na zaterdag zijn er bepaalde nummers die ik niet meer uit mijn hoofd krijg (iets met een lasso en een groene hemel?) en zie ik nog steeds lallende minions voor me en ik moet zeggen dat ik een hele leuke avond heb gehad, volgend jaar weer!

Aankomende tijd brengt ook super leuke dingen! Zo ga ik weer naar een event, ga ik een weekendje weg met een aantal vriendinnen en heb ik nog veel meer leuke afspraken!

Ben jij wezen carnavallen?

Liefs!

2 thoughts on “Personal Update #6 Carnavals Ontgroening & Nieuw Project!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge