My Five New Favorites

My Five New Favorites

My New Five Favorites

Een nieuwe rubriek op By D! Ik heb een tijdje elke maand een favoriet artikel online gezet maar dat vond ik een beetje te veel van het goede. Daarom lijkt het mij leuk om eens in de zoveel tijd mijn vijf nieuwe favorieten met je te delen! Hier komen dus mijn eerste ” My Five New Favorites” van de afgelopen tijd!

My New Five Favorites

Numero uno: Optimel Chocomelk!

ik ben gek op chocolade melk maar niet op de calorietjes die dit heerlijke drankje met zich mee brengt. Gelukkig heeft Optimel sinds een tijdje een chocolademelk die 40 kcal per 100 ml bevat. Ideaal om eens in de zoveel tijd van te mogen genieten al zeg ik het zelf!

Jewelry By AD

Nummertje twee: mijn Jewelry By AD ring!

Dit schatje zit bijna elke dag om mijn vinger en ik krijg er maar geen genoeg van! Zo simpel en zo schattig, Love It!

My New Five Favorites

Nummerke drie: mijn Action Sweater

Een kledingstuk van de Action?! Jaja en blij dat ik er mee ben! Deze sweater kostte nog geen vijf euro en hij zit zoooooo lekker!

My New Five Favorites

Nummer vier: mijn nieuwe wenkbrauw kwastje

Deze kocht ik een tijdje geleden en hoewel ik hem ik het begin onhandig groot vond, kan ik nou echt niet meer zonder!

My New Five Favorites

Nummertje vijf: de spelt pizza bodem van Albert Heijn!

Ik ben gek op pizza maar helaas is dat niet een van de gezondste gerechten om te eten. Met de spelt pizzabodems van AH maak ik in een mum van tijd een lekkere en vooral gezondere pizza klaar!

En dat waren mijn My Five New Favorites van afgelopen tijd! Laat je mij even weten of je deze rubriek vaker langs wilt zien komen? Thanks alvast!

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

13 thoughts on “My Five New Favorites

  1. Hihi, zag de spelt pizza bodem staan. Maar dat schijnt een totale doorgestoken kaart te zijn. Ik heb pas een aflevering van “keuringsdienst van waarde” erover gekeken. Spelt is een regelrechte marketing truc. Wel super mooie foto’s! Xoxp

    1. Ja ik koop hem ook niet speciaal voor de spelt maar meer omdat hij beter vult dan de normale bodems en hij minder calorieën bevat hihi! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge