Mijn Eigen Etsy Webshop ByDJewelry!

Mijn Eigen Etsy Webshop ByDJewelry!

Sorry, our Etsy items are having some issues. Please give us a minute to get this back in order. Thank you!

By D Jewelry

Jeeeeeej eindelijk durf ik het aan om het echt officieel online te zetten: Ik heb een eigen shoppie!

By D Jewelry

Ik ben altijd wel een beetje creabea met van alles en nog wat maar ik ben al van af heel jong geïnteresseerd in sieraden. Mijn oma is namelijk edelsmid en maakte altijd de meest mooie, glimmende en prachtige sieraden. Ik kan uren kijken naar de pracht plaatjes die zij maakte! Nu ik mij de laatste tijd steeds meer aan het oriënteren ben op het “sieraden maak gebied”, leek het mij leuk om de spulletjes die ik maak te gaan verkopen!

Daarom heb ik vanaf nu mijn eigen plekje op Etsy: ByDJewelry !

Dit zijn de producten die er op dit moment op staan maar hier komt heel snel nog veel meer bij, ik ben met heel wat nieuwe spulletjes bezig! Overigens zijn alle sieraden gemaakt van sterling silver!

Ik ben heel benieuwd wat je van de items vind die ik nu online heb staan?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

3 thoughts on “Mijn Eigen Etsy Webshop ByDJewelry!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge