Snickerdadels

Snickerdadels

Snickerdadels

Als je het mij vraagt is een Snicker toch wel een van mijn favorieten candybars. De zachte karamel met de krokante pinda’s en de zoete chocolade…. Het water loopt mij nu al in de mond. Toen ik laats een snackbui had, ging ik aan de slag met het verbeteren/ verrijken van een dadel en toen ik mijn creatie proefde was het net of ik Snickers had gemaakt! Alleen dan in een gezonder jasje! Ik ben hier zo enthousiast over dat ik jou heel erg graag mee wil laten genieten van dit recept. Komt tie!

Snickerdadels

Voor deze Snickerdadels heb je nodig:

 • 5 dadels
 • 50 gr pindakaas
 • 1 el pinda’s
 • 40 gr pure chocolade ( minimaal 75% cacao)

Snickerdadels

Wat moet je doen:

 • Snijd de dadels open en verwijder de pit

Snickerdadels

 • Vul de dadels met een klein schepje pindakaas

Snickerdadels

 • Zet de dadels even in de vriezer
 • Smelt de chocolade au bain marie
 • Dip de dadels in de chocolade
 • Hak de pinda’s in kleinere stukjes
 • Strooi een klein beetje pinda’s over de dadels heen

Snickerdadels

 • Laat de chocolade uitharden
 • Ga op de bank zitten en geniet van de heerlijkheid van deze Snickerdadels!

Snickerdadels

Dat is alles! Binnen een klein uurtje heb je deze Snickerdadels gemaakt en geloof mij, dit wil je echt een keer proeven!

Ga jij de Snickerdadels maken? Laat mij het weten via Social Media please!

Liefs

9 thoughts on “Snickerdadels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge