WeekVlog 1 Billenchampignon & Etsy Shop

WeekVlog 1 Billenchampignon & Etsy Shop

Weekvlog 1

Heeey!

Vandaag eens iets anders, namelijk een soort van (halve) weekvlog! Waarom een halve? Omdat ik de halve week heb gevlogd :). In deze Weekvlog leg ik alles uit, kom ik de zeldzame billenchampignon tegen en vertel ik over mijn Etsy Shop! 

Laat je mij weten of je het leuk zou vinden als ik wekelijks ga vloggen?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

3 thoughts on “WeekVlog 1 Billenchampignon & Etsy Shop

  1. Leuk deze vlog! Wat mij betreft mag je dat vaker doen :-). Ik snap dat het wennen is, ik zou me ook een beetje gek voelen als ik over straat loop met een camera, ik denk dat het gewoon een kwestie van knopje omzetten is en schijt hebben. Maarja, dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan hahaha. Ik vond het in ieder geval erg leuk om te kijken!
    Leoni onlangs geplaatst…Kort maar krachtig tagMy Profile

    1. Dank je wel voor je lieve reactie! Ik denk dat het inderdaad ook gewoon een kwestie is van een knop omzetten, alleen moet ik die nog even vinden hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge