The Body Shop Hemp Rescue Balm

The Body Shop Hemp Rescue Balm

The Body Shop Hemp Rescue Balm

Vorige week mocht ik aanwezig zijn bij weer een fantastisch event van The Body Shop waar zij ons kennis lieten maken met meerdere nieuwe producten, waaronder The Body Shop Hemp Rescue Balm. In eerste instantie was ik niet zo te spreken over dit gek ruikende goedje maar sinds afgelopen week kan ik mij geen leven zonder meer voorstellen! 

The Body Shop Hemp Rescue Balm

The Body Shop Hemp Rescue Balm is een hele volle balsem, verpakt in een lief klein tinnetje wat mij echt een “vroegaahh” gevoel geeft. Op het tinnetje zit een klein strikje waarmee je de deksel als het ware oplift en zo dus heel gemakkelijk het tinnetje kunt openen. Overigens had ik dat in eerste instantie natuurlijk niet door waardoor er nu drie nagels zijn gesneuveld dus tip, gebruik het strikje haha!

The Body Shop Hemp Rescue Balm

In het oh zo lieve tinnetje vind je de balsem die echt lijkt op een soort van Vaseline of Purol, zo’n dikke, volle boterachtige balsem. Gelukkig krijg je heel gemakkelijk wat uit het tinnetje door even je vinger op de balsem te leggen, deze word dan wat zachter en is heel gemakkelijk uit het tinnetje te scoopen. 

The Body Shop Hemp Rescue Balm

Toen ik de The Body Shop Hemp Rescue Balm voor het eerst rook, was ik niet heel erg overtuigd. De geur is namelijk te beschrijven als een zware, kruidige, grasachtige geur en aangezien ik meer een “lekkere frisse fruitgeur meisje” ben, was dat toch wat jammer. Gelukkig word de geur binnen vijf minuten na aanbrengen een stuk zachter en vind ik hem absoluut niet meer vervelend. Daarnaast heb ik de geur er prima voor over aangezien The Body Shop Hemp Rescue Balm mij van een van mijn vervelendste problemen van de laatste tijd heeft afgeholpen!

The Body Shop Hemp Rescue Balm

Elk jaar bij de overgang van seizoenen heb ik last van eczeem in mijn elleboogholtes. Meestal is dit met een paar weekjes weg maar helaas is dat dit jaar net even anders. Al maanden kamp ik namelijk met vreselijke jeuk en uitslag en echt waar, ik word er gek van! Zo word ik de laatste weken regelmatig wakker van de jeuk en is douche heel vervelend omdat het daarna nog erger word!

The Body Shop Hemp Rescue Balm

Ik heb al meerdere producten gebruikt, tot aan cortisonen zalf toe, maar de laatste tijd leek niks meer te helpen. Toen ik afgelopen week het tinnetje van The Body Shop Hemp Rescue Balm zag staan, dacht ik “probeer het gewoon”. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

The Body Shop Hemp Rescue Balm

Na drie dagen twee keer per dag smeren was de jeuk weg en nu, vijf dagen later zie je niet meer dan alleen nog wat littekens van het gekrabbel. De jeuk en irritatie zijn helemaal weg!

The Body Shop Hemp Rescue Balm

Nou wil ik hiermee niet zeggen dat deze The Body Shop Hemp Rescue Balm is ontwikkeld speciaal voor eczeem en dat je dit zeker moet proberen als je eczeem hebt want er zijn veel verschillende soorten eczeem. Maar The Body Shop Hemp Rescue Balm is wel ontwikkeld voor extreem droge plekken op de huid en ik ben ervan overtuigd dat ik voortaan altijd een potje The Body Shop Hemp Rescue Balm in mijn kast heb staan voor wanneer mijn huid zo droog is!

The Body Shop Hemp Rescue Balm is te koop in alle The Body Shop filialen en kost €18,00.

7 thoughts on “The Body Shop Hemp Rescue Balm

  1. Ik heb precies hetzelfde, eczeem is echt geen pretje en ik ben ook altijd op zoek naar een oplossing! Ik ben heel benieuwd of het voor mij ook werkt! Ga het zeker proberen! Bedankt voor de tip;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge