Blackhead mask review

Blackhead mask review

Blackhead mask review

Vorige week vroeg ik jou in mijn video of jij het leuk zou vinden als ik het Blackhead mask in een video zou uitproberen en jullie waren allemaal super enthousiast! Daarom heb ik vandaag een Blackhead mask review voor je in de vorm van een video! 

Heb jij wel eens een Blackhead mask geprobeerd?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

5 thoughts on “Blackhead mask review

  1. Wel interessant om eens te zien. Ik zou niet weten of je te veel of te weinig hebt gebruikt maar ik leefde met je mee toen ik het product van je huid hoorde schrapen. Wat leek het pijnlijk zeg! Thanks voor dit filmpje, ik sla het nog eventjes over, haha!

  2. Jammer dat het niet veel uithaalde. Zag het masker al vaker in adds voorbij komen. Nu weten we ook dat we het niet moeten kopen. Ik hou me voorlopig nog wat bij mijn kleimasker van Hema. Helemaal niet duur en die doet het wel behoorlijk.

    Xx Naomi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge