Sue Food Zoet Zonder Suiker

Sue Food Zoet Zonder Suiker

Sue Food Bites

Dat ik een ontzettende zoetekauw ben, is allang geen geheim meer. Het allerliefst zou ik willen dat een Mars dezelfde gezonde eigenschappen heeft als een broccoli, maar dan wel blijft smaken als een Mars. Of Snickers, mag ook… Helaas is dat niet echt reeel. Toch heeft Sue Food hele zoete lekkernijen die lang niet zo fout zijn als die net zo lekkere Mars. Vandaag laat ik je kennis maken met twee bites van Sue Food, namelijk Oreo en Tiramisu! Oh enne, kwijlalert!

Sue Food Bites

Sue Food staat voor “Zoet Zonder Suiker” oftewel, lekkere bites en snacks die gemaakt zijn met heerlijke natuurlijke ingredienten en zonder suiker. Zo maakt Sue Food bijvoorbeeld regelmatig gebruik van dadels om de producten een heerlijk zoete smaak te geven.

Sue Food Bites

Al eens eerder probeerde ik een tweetal Sue Food bites uit en deze waren zo ontzettend lekker dat ik nu graag twee nieuwe smaken wilde proberen om deze voor je te reviewen (ahum, ik zocht gewoon een goede smoes voor mijzelf hihi) en dat werden de bites Oreo en Tiramisu!

Sue Food Bites

Sue Food bites Oreo

Sue Food Bites

De oreo is de grovere van de twee. Hier zie je, vooral in de onderste en bovenste laag, noten zitten. Zelf houd ik wel van een beetje kauwen en alleen al daarom viel deze Oreo goed in de smaak. Toch is de Oreo om nog veel meer redenen waanzinnig lekker. Zo proef je een volle chocolade smaak, is de bite heerlijk smeuig en daarnaast ook nog eens lekker zoet!

Sue Food Bites

Sue Food Tiramisu

Sue Food Bites

De Tiramisu is een stuk smoother dan de Oreo, echt cremig, zoals een echte tiramisu! Ook deze bite is weer lekker zoet en smaakt heel duidelijk naar chocolade met een vleugje vanille. Het enige wat ik niet echt mee krijg is de koffie smaak die ik wel bij een echte tiramisu vind passen maar dit maakt deze bite zeker niet minder lekker! Als je wat minder van de grove stukjes noten enzovoorts bent is dit zeker een aanrader voor je!

Sue Food Bites

Nog een groot pluspunt van de bites vind ik dat ze waanzinnig goed vullen. Zo is een bite voor mij meer dan genoeg om een middag op te kunnen leven! De bites kosten €3,- per stuk en ze zijn door heel Nederland te koop ( klik hier voor de verkooppunten) maar als je in de buurt van Rotterdam bent zou ik je zeker willen adviseren om eens een bezoekje te brengen aan de Sue Store. Een klein lief en vooral super gezellig winkeltje in het centrum van Rotterdam!

Sue Food Bites

Heb jij als eens een hap genomen van een van de overheerlijke Sue Food bites?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

One thought on “Sue Food Zoet Zonder Suiker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge