Weekvlog 2 Marter in Huis & Uit Eten

Weekvlog 2 Marter in Huis & Uit Eten

Weekvlog 2 By D

Hello!

Het is weer woensdag en dus alweer tijd voor mijn tweede Weekvlog! Jullie waren zo lief en enthousiast over de vorige Weekvlog dat mij dat enorm over de drempel heen heeft geholpen en ik dus met veel enthousiasme weer een weekvlog in ben gegaan!

Weekvlog 2 By D

Afgelopen week ging ik samen met een vriendinnetje uit eten in Rotterdam, hoorde ik een mega beest door het huis heen lopen en probeerde ik wat nieuwe sieraden ideetjes uit!

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

5 thoughts on “Weekvlog 2 Marter in Huis & Uit Eten

  1. Ja leuk een everyday look video! Leuke volg weer! Ik heb vandaag een poging gedaan tot shoppen bij de primark en ook heel wat dingen aangehad waarvan ik dacht super leuk bij anderen maar eh blijft niks van over als ik het aan heb. Ben serieus met alleen ondergoed er uit gelopen… Leuk ook het stukje van het eten maken. Vind ik leuk om te zien in een vlog. Goed voor inspiratie.

  2. Iets met een onhandig model lichaam zeg maar… En lange armen. En als ik ergens een hekel aan heb dan is het mouwen die te kort zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge