The Body Shop British Rose

The Body Shop British Rose

The Body Shop British Rose

Een lijn met bloemige rozengeur? No thanks. Doe mij maar een heerlijke frisse maar vooral onwijs zoete fruitgeur en ik ben een gelukkig mens! Althans, zo dacht ik er tot anderhalve week over, voordat ik kennis maakte met de nieuwe lijn namelijk, The Body Shop British Rose. Heeft The Body Shop mij met hun British Rose weten te bekeren voor bloemen geuren of ben ik nog steeds voor de zoetere geuren? 

The Body Shop British Rose

The Body Shop British Rose lijn is gemaakt van rozen die speciaal voor The Body Shop zijn geteelt in Herefordshire, Engeland. Deze rozen worden met de hand geplukt, aan de lucht gedroogd en ter plekke gekweekt in het frisse bergwater. Dit proces lever de allerhoogste kwalitei rozenessence op.

The Body Shop British Rose

The Body Shop British Rose lijn bestaat uit onder andere een showergel, een body butter, handcreme,zeepje een oogschaduw palette en nog veel meer! Ik mocht de heerlijke Body Butter, showergel en Body Essence uitproberen.

The Body Shop British Rose

The Body Shop British Rose Shower gel €7,00

Ik begin bij de showergel die vanaf het beginsel al een van mijn favorieten is! Deze flacon vind ik prachtig door de roze kleur van de gel zelf en het strakke design. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het product. Deze ruikt net als alle British Rose producten goddelijk! Je ruikt een zachte bloemige geur maar doordat er ook wat frisse en zoete tonen aan toegevoegd zijn is dit een hele lekkere en vooral unieke rozengeur!

The Body Shop British Rose

The Body Shop British Rose Instant Glow Body Essence €17,00

De Instant Glow Body Essence is een heel apart product. In eerste instantie dacht ik dat ik een soort lotion kon verwachten maar dat is het zeker niet. Het product is namelijk heel dun, bijna zoals een lotion voor je gezicht.

The Body Shop British Rose

De Instant Glow Body Essence is zo weg op je huid maar maakt hem net iets zachter en gehydrateerder. Daarnaast geeft deze Essence en zachte glow aan de huid!

The Body Shop British Rose

The Body Shop British Rose Instant Glow Body Butter €16,00

De Body Butter is ook een heel bijzonder product. Deze bitter is namelijk heel zacht en fluffy, bijna cremerig. Wat ik zelf voor nu heel fijn vind want dit is een butter die je zelfs in de zomer zou kunnen gebruiken.

The Body Shop British Rose

Ook deze Butter ruikt naar de bijzondere en overheerlijke frisse rozengeur.

The Body Shop British Rose

Ik vind de producten van The Body Shop British Rose lijn geweldig! De geur is fijn, zacht en zeker ook een tikkeltje fris en zomers, wat ideaal is voor de komende seizoenen. Daarnaast zijn alle producten één voor één fijn en bijzonder op hun eigen manier!

The Body Shop British Rose

Heb jij al kennis gemaakt met The Body Shop British Rose?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

6 thoughts on “The Body Shop British Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge