Weekvlog 4 KONIJN KNIPPEN & ROKJESDAG

Weekvlog 4 KONIJN KNIPPEN & ROKJESDAG

Weekvlog 4

Het is weer woensdag en dat betekent een nieuwe Weekvlog nummer 4! In deze Weekvlog ga ik naar de film Rokjesdag, krijg ik een gigantisch perspakket en moest ik Teddy (ons teddy konijn) knippen en kammen!

Recept voor Spinazie Burgers: http://bit.ly/1QVMvg6

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

2 thoughts on “Weekvlog 4 KONIJN KNIPPEN & ROKJESDAG

  1. Aaaarg ziekte van Pfeiffer is echt nasty! Ben ik ook 2 jaar mee bezig geweest om te herstellen. En toen was ik eindelijk weer fit en ramde iemand zijn bus achter in mijn auto en nu dus al bijna 2 jaar zoet met “herstellen” van een whiplash. Ben iig weer fulltime aan het werk.. Hij stond je leuk hoor die nyx lip cream!
    Katten en dozen dat is altijd feest. Koop je allerlei toys voor ze en het interessante is toch het verpakkings materiaal. Ik zie dat bij een vriendin van mij ook altijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge