Weekvlog 6 Paaseieren zoeken & Paardenvriendjes!

Weekvlog 6 Paaseieren zoeken & Paardenvriendjes!

Weekvlog 6 Paaseieren zoeken & Paardenvriendjes

Afgelopen weekend was het Pasen en daarom ging ik samen met vriendinnetje Marit richting mijn ouders om daar Pasen te vieren! Zo gingen wij ouderwets op zoek naar Paaseieren, kochten we de DM Drogist leeg en hebben we ontzettend veel gelachen! Neem jij weer een kijkje in mijn leven?

 

Volg jij By D op Social Media?

Etsy, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Bloglovin.

One thought on “Weekvlog 6 Paaseieren zoeken & Paardenvriendjes!

  1. Lekker ff zo er tussen uit. Mijn oom en tante wonen in veelerveen. Daar ga ik dan ook meteen een weekend heen. (Vanaf Purmerend) standaard dan ook even de grens over. Voor DM naar papenburg en in aschendorf naar de tedi, Aldi en Lidl. Volle kofferbak terug ? Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge