Propercorn Popcorn Done Properly!

Propercorn Popcorn Done Properly!

Propercorn

Popcorn staat al een tijdje bekend als een beter alternatief voor snacks als chips. Toch kan Popcorn nog best ongezond zijn door de toevoegingen en toppings. Gelukkig heeft Propercorn daar wat op gevonden en kunnen wij vanaf nu genieten van heerlijke popcorn zonder schuldgevoel! Vandaag test ik drie van de vijf smaken popcorn van Propercorn!

Propercorn

Ik begin met Propercorn Sweet Coconut & Vanilla. Dit is wel de meest “vreemde” smaak van de drie, ik bedoel, ik ken geen andere popcorn met kokos smaak. Toch is deze smaak super lekker! Je proeft zeker kokosnoot en vanille, zonder dat het te heftig is.

Propercorn

Deze popcorn is zeker een zoete variant maar niet zo mierzoet als de sweet popcorn die je in de winkels kunt kopen. Daarnaast smaakt deze Propercorn Sweet Coconut & Vanilla een beetje boterig. Like!

Propercorn

Dan over naar de Propercorn Sweet & Salty, een smaak die steeds bekender word in Nederland en waar ik absoluut fan van ben.

Propercorn

Deze smaak is een stuk heftiger dan de vorige. Je proeft zeker zowel het zout als het zoet en deze zijn super in balans. Zeker een duimpje omhoog van mij!

Propercorn

De laatste smaak is Sour Cream & Black Peper. Sou Cream is echt een quiltypleasure smaak van mij.

Propercorn

Deze smaak in combinatie met zwarte peper is niet een die ik zelf snel zou kiezen als favoriet maar als je van wat meer peper houd is dit zeker jouw ding. Daarbij is de Sour Cream zeker aanwezig!

Propercorn

Alle smaken van Propercorn zijn heerlijk en voor iedereen is er wel een smaak die zal bevallen. Zo kan je dus echt genieten van heerlijke quiltfree Popcorn! De kleine zakjes van Propercorn bevatten tussen de 100 en 150 kcal en zijn dus prima geschikt als snack/ tussendoor!

Heb jij al eens van Propercorn gesnoept?

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

Etsy, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Bloglovin.

3 thoughts on “Propercorn Popcorn Done Properly!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge