PRIMARK DM & VAN HAREN SHOPLOP APRIL 2016| By D

PRIMARK DM & VAN HAREN SHOPLOP APRIL 2016| By D

Schermafbeelding 2016-04-02 om 19.45.03

Afgelopen week nam ik een kijkje bij verschillende winkels en vandaag laat ik jou mijn aankoopjes in deze PRIMARK DM & VAN HAREN SHOPLOP APRIL 2016

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

Etsy, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Bloglovin.

 

2 thoughts on “PRIMARK DM & VAN HAREN SHOPLOP APRIL 2016| By D

  1. Wat heb je heerlijk geshopt! De DM is echt mijn favoriete drogist! Je spreekt het merk P2 uit op z’n Duits volgens mij haha. Ik zag bij de grijze sneakers inderdaad een beetje die regenboogglans op de camera. Ik zou zelf voor sneakers dan iets meer geld uitgeven waar je dan wel helemaal tevreden over bent.
    Marloes – GLAMOURMOES.nl onlangs geplaatst…Essence Forbidden Volume mascaraMy Profile

  2. Ik vind ze leuk die grijze sneakers. Ik zeg houden mits ze lekker zitten. En met slecht weer niet aandoen ? Voor zoiets van nike ben je al snel €65,- kwijt. Dus dat is wat je zelf wil qua uitgave aan grijze sneakers dit model. Ik kijk vaak voor sneakers bij de nike outlet store in Osdorp(Amsterdam) dat scheelt echt qua prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge