MEGA WINACTIE

MEGA WINACTIE

Mega Winactie

Afgelopen tijd behaalde ik de 3000 abonnees op YouTube en gisteren ben ik 25 geworden (#oudetaart ) en dat bij elkaar betekent natuurlijk een winactie. Maar niet zomaar één, maar een MEGA WINACTIE! In de video laat ik je zien waar je kans op maakt en vertel ik je de “spelregels”.

Dit moet je doen om kans te maken:

– Abonneer je op mijn YouTube kanaal
– Volg mij op Instagram
– Deel de foto van de Winactie op Instagram

Mega Winactie

Deze winactie loopt tot en met 27 april, 28 april krijgt de winnaar van mij bericht!

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

Etsy, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Bloglovin.

 

10 thoughts on “MEGA WINACTIE

 1. Van harte gefeliciteerd met de 3000 volger en je verjaardag! Tof dat je zo’n grote winactie doet. Ik doe graag mee. Ik ben abonnee op YT (Tamara TS), volger op Instagram (paramara1982) en ik heb de foto gerepost.

 2. Als eerste van harte gefeliciteerd! Ennuh 25 is geen oude taart hoor… Dat ben je pas met je 30e zoals ik :p
  Helaas krijg ik de foto op IG niet gedeeld (komt door de ouderdom waarschijnlijk), dus heb ik maar een hartje gegeven 🙂
  p.s. hopelijk ben je thuis ook heerlijk verwend met allerlei leuke kadootjes…

 3. Hallo ! ❤

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en je 3000 abonnees ! ??
  Ik speel graag mee met deze winactie het lijkt me echt super leuk om deze spulletjes te winnen ??
  Ik heb je geabonneerd op YouTube, je filmpje geliked? en volg je bijde accounts op Instagram !?
  Ik heb ook de foto van de winactie gedeeld op mijn Intagram ☺

  Op instagram heet ik: @x_iloon
  En op Youtube heet ik: Ilona Jager

  Xxxxxx? Ilona

 4. Wat veel 3000 abonnees! Super fijn voor je. Hopelijk groei je nog lang door. Ik ben al even geabonneerd. Ook volg i je op insta en heb de foto gerepost. Op YouTube sabrina c en op Instagram sabrinawtw
  En nog van harte natuurlijk met je kwart eeuw 🙂

 5. Gefeliciteerd met je verjaardag en je 3000+ abonnees. Dat word vast een gezellige vlog weer!
  Ik ben super kluns met alles op digitaal gebied. Ik heb een screenshot gemaakt van je instagram er daar de Hashtag bij gebruikt en je getagd. Adnilnavneev is daar mijn naam en op YouTube Linda van veen.
  Ik heb privé uit staan dan heb ik geen slotje toch??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge