The Body Shop Sleeping Cream

The Body Shop Sleeping Cream

   The Body Shop Sleeping Cream

Dat ik een groot fan ben van The Body Shop, kan je haast niet ontgaan zijn. Vrijwel mijn hele douche stash bestaat uit meerdere lijnen van The Body Shop en ook mijn plankje voor de gezichtsverzorging begint steeds meer op een mini TBS winkeltje te lijken. Zeker nadat ik een tijdje terug bij een persevent van The Body Shop aanwezig mocht zijn en wederom een aantal nieuwe favorieten leerde kennen. Vandaag stel ik je dan ook graag voor aan één van mijn nieuwe The Body Shop vriendjes, namelijk de The Body Shop Sleeping Cream!

The Body Shop Sleeping Cream

Al eerder kon je op By D lezen over een aantal producten uit de Oils Of life lijn van The Body Shop en sinds kort heeft deze heerlijke lijn er een nieuwerd bij, de Sleeping Cream dus! Zoals de naam al zegt is dit dus een nacht crème en ik zal je heel eerlijk bekennen dat ik tot een tijdje terug niet heel veel waarde hechtte aan een speciale crème voor in de nacht. Zo gebruikte ik eigenlijk altijd de Oils Of Life olie en de crème omdat deze wat voller is dan alleen de crème. Toch ben ik sinds het gebruik van deze Sleeping Cream tot inkeer gekomen en kan ik mij niet meer voorstellen dat ik deze nog zou vervangen!

The Body Shop Sleeping Cream

Wat een heerlijk product is de The Body Shop Sleeping Cream. Sinds het gebruik van deze volle (maar absoluut niet vette) nachtcreme heb ik geen last meer van schrale plekken of een trekkerig gevoel op mijn gezicht en oogt mijn huid ook een heel stuk rustiger. Daarbij vind ik de geur van deze crème goddelijk, zeker even aan snuffelen en even uit proberen als je in de buurt bent van een The Body Shop winkel. Maar kijk wel uit, hij werkt (voor mij ) verslavend hahahaha! Ik kan niet meer zonder!

The Body Shop Sleeping Cream

The Body Shop Sleeping Cream is nu te koop in alle The Body Shops winkels en online en kost €35 voor 80 ml.

 Doe jij al mee met mijn Mega Winactie???

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

Etsy, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Bloglovin.

3 thoughts on “The Body Shop Sleeping Cream

  1. Heerlijk he! Ik had een portje nacht crème gewonnen en ben helemaal verkocht! De crème voelt zo fris op mijn huid, heel fijn ’s avonds. En de crème trekt goed in, zodat ik niet het idee heb dat de helft op mijn kussen achter blijft. Net als jij erg enthousiast dus 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge