The Rubz Classic Metal Rose Gold

The Rubz Classic Metal Rose Gold

The Rubz Classic Metal Rose Gold

Als ik ergens een zwak voor heb de laatste tijd, zijn het wel rosé gouden sieraden. Hoewel ik altijd een “zilver” meisje ben geweest, vind ik rosé ontzettend chique en mooi staan. Laat The Rubz nou net een giga assortiment van rosé gouden sieraden hebben en laat ik dan ook nog eens heel toevallig een prachtige armband van hen hebben mogen ontvangen! Deze The Rubz Classic Metal Rose Gold laat ik je vandaag zien!

image

Zoals ik al zei ben ik groot rosé goud fan geworden en daarnaast houd ik van af en toe een flinke dosis bling als sieraad. Als je naar de foto hierboven kijkt, snap je dan vast ook wel dat ik een nieuwe armband liefde heb gevonden!

The Rubz Classic Metal Rose Gold

The Rubz heeft allerlei armbanden met deze schakels maar tot nu toe was ik alleen bekend met de rubberen armbanden van The Rubz (die trouwens ook mega fijn zijn) maar deze armband is van volledig metaal gemaakt wat hem nog eens extra chique eruit laat zien!The Rubz Classic Metal Rose Gold

The Rubz Classic Metal Rose Gold is verkrijgbaar bij verschillende winkels in Nederland en online en kost €80.

 Doe jij al mee met mijn Mega Winactie???

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

 

 

5 thoughts on “The Rubz Classic Metal Rose Gold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge