Zilveren Ketting met Letter Tag

Zilveren Ketting met Letter Tag

Zilveren Ketting met Letter Tag

Wauw wat gaat mijn Etsy shop lekker de laatste tijd! Ik heb behoorlijk wat bestellingen binnen gekregen en dat vind ik super leuk! Ook heb ik laatst weer een nieuw item aan mijn shop toegevoegd. Hij staat er al een tijdje op maar ik had hem nog niet laten zien aan jullie. Dus bij deze: hier is de Zilveren Ketting met Letter Tag!

Zilveren Ketting met Letter Tag

Dit lieve dunne kettinkje is gemaakt van sterling zilver, het materiaal waarvan al mijn items op Etsy gemaakt zijn. Zelf draag ik namelijk alleen maar zilver omdat ik snel reageer op andere metalen en dat wil ik voor mijn “klanten” natuurlijk vermijden.

Zilveren Ketting met Letter Tag

Aan de ketting zit een zilveren minimalistische tag, waar elke letter van het alfabet op gezet kan worden. De letter word door mij in de tag gestempeld.

Zilveren Ketting met Letter Tag

Mocht je intresse in deze Zilveren Ketting met Letter Tag hebben, dan is hij via mijn Etsy shop, By D Jewelry te bestellen voor €22,95.

Zilveren Ketting met Letter Tag

 Doe jij al mee met mijn Mega Winactie???

Liefs

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

2 thoughts on “Zilveren Ketting met Letter Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge