Whatskeburt 2016 #1 Verhuizen?!?

Whatskeburt 2016 #1 Verhuizen?!?

Whatskeburt 2016 #1

“He Daph, we zien niks meer van je op By D, Whatskeburt?!?” Ooh meid zoveel! Iets met een relatie van bijna negen jaar, een nieuw huis en dus een verhuizing en alles wat daar bij komt kijken. Het was mij dus de afgelopen tijd een beetje te veel om ook nog eens rustig te gaan zitten en artikeltjes te tikken.

Tjaa, een relatie van bijna negen jaar die klaar is… Dat is best een gek gevoel kan ik je zeggen. Zo ben je negen jaar samen, doe je dingen samen en overleg je alles met elkaar.. En zo is de relatie voorbij en ging het proces van een eigen plekje zoeken beginnen. F*cking eng kan ik je vertellen want deze stresskip is absoluut niet gemaakt voor grote veranderingen en al helemaal niet voor meerdere grote veranderingen achter elkaar. Want ja, dat “eigen plekje” kwam eerder dan verwacht/ gehoopt!

Waar ik de eerste weken alleen maar liep te vloeken op de website van Woonkeus ( de woonvereniging van Drechtsteden) had ik bij Woonnet Rijnmond binnen een week geluk. Ik kreeg een mail dat ik uitgenodigd was voor een bezichtiging, ging daarheen met het idee dat ik alleen ging kijken want ja, er zullen vast meer geintresseerden zijn. Daar eenmaal binnen bleek ik kandidaat nummer drie te zijn en ja hoor, nummer een en twee kwamen niet opdagen. Dus aan mij de vraag of ik dit huis wilde hebben, sorry wat?!? Wederom was deze stresskip hier niet op voorbereid en stamelend bracht ik een “uhm ja ik denk het?” uit. Vier dagen later had ik mijn contract getekend en dus een huis.

Whatskeburt 2016 #1

Ja en dan begint de hele zooi pas. Klussen en ondertussen ook even denken aan gas/water/licht wat toch wel redelijk nodig is. Ohja vergeet ook niet dat je nog een hele hoop moet shoppen ( een van de weinige leuke dingen aan heel dat verhuizen) en dus ook moet gaan bedenken wat je allemaal wilt maar vooral nodig hebt.

Deze rollercoaster is dus al een week of vijf bezig maar deze week is het toch echt zover, de officiële verhuizing. Het moment dat ik het huis waar ik mij zo ontzettend thuis voelde moet gaan verlaten. Het moment dat de stap dus echt officieel is. Maar ook het moment waarop ik weer aan mijzelf kan gaan denken en mijn rust kan gaan zoeken. Toch kan ik zeggen dat deze stresskip maar een woord heeft voor deze stap: DOODENG.

Gelukkig heb ik zo veel lieve mensen om mij heen. Zo’n situatie leert je echt wie je vrienden zijn en gelukkig heb ik er daar heel veel van! Zo veel vrienden zijn mij komen helpen en van uit heel veel hoeken word ik gesteund. Tuurlijk zijn er ook mensen die je in zo’n situatie teleurstellen maar ook dat hoort erbij en valt bij mij reuze mee! Dat geeft mij een gelukkig gevoel want ondanks dat ik nu alleen ga wonen, weet ik dat er veel mensen zijn die mij willen helpen en steunen waar nodig.

Maargoed, dat is dus Whatskeburt de afgelopen tijd en waarom het even stil is geweest op By D. Overigens heb ik wel een aantal video’s online gezet op mijn YouTube kanaal dus als je na dit lange artikel nog steeds geen genoeg hebt gekregen van mijn geratel, neem dan zeker even een kijkje op mijn kanaal ;). Oh en mocht je benieuwd zijn naar een aantal Sneak Peaks in mijn huis, neem dan een kijkje op mijn Instagram!

Ik hoop snel weer leuke artikeltjes te kunnen maken en ik hoop dat jij mij de radiostilte kan vergeven?

Tot snel!

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

8 thoughts on “Whatskeburt 2016 #1 Verhuizen?!?

  1. Pff mn vriend en ik hebben t nu ff lastig.. na 3 jaar.. en moet er niet aan denken dat we er niet uitkomen.. hoe moet dat dan na 9 jaar wel niet zijn.. vreselijk

  2. Zo heftig zeg! Na bijna 9 jaar… lijkt mij heel lastig! Hopelijk ga je snel rust krijgen in je woning. Is het klussen nu een beetje klaar? Zit zelf ook midden in een verhuizing en kan niet wachten tot het klaar is haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge