DIY Jeans Kussen

DIY Jeans Kussen

DIY Jeans Kussen

Dat heersende jeans virus in interieur land, ik vind het wel tof! Zo ligt er bij mij een vloerkleed van gerecyclede spijkerbroeken en was ik al een tijdje op zoek naar gave kussens met jeans print. Ja, was! Want laat het nou net zo zijn dat ik afgelopen week echt keihard uit een van mijn favorieten jeans scheurde! Je weet wel, zo’n scheur waarvan de hele buurt denkt dat er een heel bos naar beneden word gehaald. Nou dat dus, dus die jeans kon ik weg gooien. Of toch niet? Tuurlijk niet! En in deze DIY laat ik je het toffe Jeans Kussen zien wat ik ervan gemaakt heb!

Ik vind hem leuk! En mijn visite ook want er werd al gevraagd waar ik dat toffe kussen vandaan had, gnagna! Wat een beetje uit je broek scheuren al niet te weeg kan brengen :).

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

One thought on “DIY Jeans Kussen

  1. Zo heb ik jarenlang een spijker broek bewaard om een tas van te maken. Op dezelfde manier bij de pijpen dichtnaaien en dan van de broekspijpen hengsels maken en aan de broekband bevestigen. En dan zou je er nog drukkers in kunnen doen aan de bovenkant. Maar het is er nooit van gekomen… Maar dit is ook echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge