GESLOTEN EYOBA Winactie

GESLOTEN EYOBA Winactie

Eyoba

Een tijdje geleden mocht ik vanuit Eyoba een winactie organiseren en daar waren jullie laaiend enthousiast over. Mocht jij toen hebben meegedaan maar helaas niet gewonnen hebben, dan heb je vandaag weer een kans want ook vandaag mag ik weer een cadeautje van Eyoba weggeven!

DSC_0016

EYOBA

Van Eyoba, een super grote webwinkel waar je onder andere terecht kan voor super leuke woonassecoires, tuinstoelen en eettafels, mocht ik een aantal producten uitzoeken in hun webshop. Laat dat nou totaal niet verkeerd uit komen met een heel nieuw huisje wat ook een beetje leuk ingericht moet worden!

Eyoba

Na heel wat speurwerk op Eyoba ( man, wat een leuke spullen verkopen zij) ben ik deze kaarsenhouder van La Forma tegen gekomen. Het blauwe glas schijnt is heel zacht doorschijnend en staat prachtig op mijn whitewash meubelen!

DSC_0014

In mijn huis heerst de kopere/ rosegoude trend enorm en toen ik deze mooie wekker van Karlson tegen kwam moest deze natuurlijk in mijn huis gaan shinen!

image

(Fotolijstje: DIY)

WINACTIE

Ik ben enorm blij met mijn spullen van Eyoba en nog blijer word ik van het feit dat ik ook een van jullie mag trakteren! Je maakt namelijk kans op een cadeaubon ter waarde van €50,00!!!

Het enige wat je hoeft te doen:

-Volg mij op Instagram

-Volg Eyoba op Instagram

-Laat in de reacties (onder dit artikel) achter waarom jij die cadeaubon zou moeten krijgen!

Dat is alles! Op vrijdag 15 juli krijgt de winnaar een mailtje van mij ( dus zorg dat je het juiste mailadres invoert bij jouw reactie) en deze kan dan heerlijk los gaan in de webshop van Eyoba! Succes!

Volg jij By D op Social Media?

EtsyFacebookTwitterInstagramYoutube, Bloglovin.

 

22 thoughts on “GESLOTEN EYOBA Winactie

 1. Jeeeej! Superleuk!! Ik zou heel graag willen winnen om leuke spulletjes te kopen om mijn nieuwe huisje nóg mooier te maken 🙂

 2. Omdat ik dit zou schenken aan mijn mama. Er komt een heel stressvolle periode aan voor ons maar vooral voor mijn mama. Aangezien we binnenkort gaan verhuizen kan ze dit best wel gebruiken . Ik gun het haar enorm hard dus hopelijk maken jullie mij blij waardoor ik haar blij kan/mag maken!

 3. Oeh leuk 🙂 ik zou graag willen winnen, want ik zit midden in mijn laatste tentamens van dit studiejaar en ik heb altijd belachelijk erg de behoefte om te gaan shoppen als ik veel moet studeren 😛 ik ken serieus alle webshops al uit mijn hoofd terwijl ik nu eigenlijk mijn hele boek neuropsychologie uit mijn hoofd zou moeten kennen? Eyoba kende ik nog niet, dus ik moet me nu weer enorm gaan inhouden (help), na woensdag mag ik los gaan op de site want dan begint mijn zomervakantie, woehooeee haha

 4. Oooh Eyoba is echt een leuke shop! Ik doe graag mee zodat ik mijn beste vriendin blij kan maken met shoptegoed. Ze is bezig met haar kantoor in te richten en kan deze goed gebruiken!! Alle stapjes had ik al gedaan!

 5. Super!!! Ik zou heel graag kans maken! We wonen nu een maandje in ons nieuwe huis en nu gaat het aankleden beginnen! 50 euro zou daar ontzettend mee helpen! Want klussen is erg duur! Duimen, duimen!!

 6. Wat veel mooie spullen zie ik al! Ik zou graag meedoen omdat ik vorig jaar verhuisd ben. Alleen tijdens deze verhuizing was ik hoogzwanger en de babykamer was ook de enige kamer die echt af was. Nu is het alweer een heerlijk knulletje van 10 maanden en kom ik eindelijk steeds meer toe aan het afmaken en gezellig maken van het huis. Nieuwe accesoires zijn heel erg welkom!

 7. ja..leuk!!!

  Ze hebben zulke leuke spulletjes, dus maak graag kans zodat ik wat mooie nieuwe items kan toevoegen aan ons fijne huis.
  Ik volg jullie beide al.

  Fingers crossed

 8. Dat is een toffe winactie! Ik ben gek op Eyoba sinds ik er een bureaustoel kocht die eigenlijk uitverkocht was. De klantenservice was geweldig en ze hebben de stoel nog voor me uit Spanje weten te halen in een ander kleurtje. Ik zou het super vinden om nog een keertje bij ze te gaan shoppen, maar helaas valt dat voorlopig een beetje buiten mijn budget. Met dit shoptegoed kan ik er nog wat bijleggen en voor mezelf goedpraten dat ik weer online zit te shoppen. De aankoop zou waarschijnlijk een van hun boekenkastjes worden. @paramara1982
  Tamara TS onlangs geplaatst…De winnaars van de Park Beats Tickets zijn…My Profile

 9. Super gaaf! Lijkt me heel leuk om wat spulletjes uit te zoeken voor mijn kamer die ik over een paar maanden helemaal ga veranderen. Weet al precies wat ik wil

 10. 14 july ben ik jarig. Dit zou wel een heel mooi verjaardag cadeau zijn!!! Mooie spullen allemaal, word nog heel moeilijk kiezen.

 11. Ahh super toffe winactie! Ik heb net speciaal hiervoor een Instagram account aangemaakt :p.
  Zou heeeeel graag de cadeaubon winnen, ga over 2 maanden namelijk op kamers en ik zou het super tof vinden om mijn kamer in te richten met een paar leuke items van Eyoba.
  Liefs!

 12. Super leuke winactie, ik zou het leuk vinden als ik win om een knitted poef te gaan kopen, die zijn zooooo leuk 🙂 Of wat anders leuks want dat hebben ze daar wel!

 13. Wat een leuke webshop, ik ben heerlijk aan het rondkijken geweest en het moet heerlijk zijn om hier te shoppen. Wat leuk dat je zulke mooie spullen voor je huisje mocht uitzoeken en dat deze winactie er is, waar ik graag aan mee doe. Natuurlijk heb ik gedaan wat je vroeg.
  De reden waarom ik dit zou moeten winnen? Omdat het mijn zomer een beetje leuker zou maken. Vanwege mijn handicaps en gezondheids-problemen lig ik bijna 24 uur per dag op bed en de inrichting van mijn huisje is dan ook heel erg belangrijk voor me. Ik wil me fijn en veilig voelen in mijn huisje en genieten van de spullen om me heen. Omdat ik hier altijd ben (mijn bed staat in de woonkamer, waar ik ook slaap) is het natuurlijk super leuk om af en toe eens wat nieuwe accesoires te kopen. Want het is zo leuk als je door nieuwe spullen, je je huisje nog gezelliger ziet worden. Helaas heb ik door mijn handicaps en ziektes best veel extra kosten en even ‘zomaar’ winkelen ziet er niet vaak in en het zou geweldig zijn om dit te winnen om op die manier mijn huisje extra gezellig te maken en om nog meer te genieten van mijn fijne plekje.

 14. Waaah.. wat een leuke shop!! Ik doe graag mee, want ik heb samen met mijn vriend een huisje gekocht! ? Daar horen natuurlijk wat leuke spulletjes bij om de inrichting straks compleet te maken.

 15. Wat super leuk! Ik ga binnenkort ook verhuizen en wat leuke nieuwe interieur dingetjes zijn dan altijd fijn.. Echt een perfecte winactie voor mij dus!

 16. Heb even een kijkje genomen op de website van Eyoba en wat een boel leuks hebben ze!! <3

  Ik zou dus graag meedoen met de win actie.Zou goed van pas komen want we krijgen
  22 augustus de sleutel van ons nieuwe huis en ik kan nog best wel wat gebruiken om in te richten.

 17. Wauw wat een leuke spulletjes!!
  De bon zou ik heel graag willen winnen want het is echt dringend tijd voor een leuke-spulletjes-update in ons huisje.

 18. Ik weet niet zeker of ik nog mag meedoen.. Maar ik probeer het toch!

  Ik kan me héél wat bedenken waar ik dit voor wil gebruiken. Toevallig staat zo’n koperen klokje ook hoog op mijn wishlist! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge